Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Rapportera spam eller felaktig data

Spam är olaglig, kränkande, bedräglig eller skadlig data på Maps. Alla Google Maps-användare (inklusive Local Guides) som sprider spam fråntas redigeringsbehörigheten.

Felaktig data tillför inte något värde till Maps. Det kan handla om dubblerad data, en funktion med felaktig information eller annat.

Du kan rapportera spam eller otillåten användning på Google Maps genom att skicka feedback via appen.