Informar de contingut brossa o de dades incorrectes

El contingut brossa són dades il·legals, ofensives, fraudulentes o malicioses que es mostren a Google Maps. Si algun usuari d'aquest producte (inclosos els de Local Guides) està implicat en contingut brossa, se'n bloquejarà el permís d'edició.

Les dades incorrectes no aporten res a Maps (pot ser informació duplicada, una funció amb dades errònies, etc.).

Per informar de contingut brossa o d'ús inadequat a Google Maps, envieu comentaris a través de l'aplicació mòbil.