Viktig uppdatering: Hjälpsupportartiklarna för Local Guides flyttar till hjälpcentret för Google Maps under de kommande månaderna.

Arrangera en träff

Planera en lokal träff och få kontakt med andra Local Guides för att dela kunskaper, upptäcka det bästa ditt område har att bjuda på och skaffa nya vänner.

Följ anvisningarna nedan för att skicka in din träff. Din träff måste godkännas av vårt team för att visas på Connect. För att godkännas måste den få Local Guides att samlas. Träffar som inte är relaterade till Local Guides visas inte.

Läs om hur du ordnar en träff.

Planera träffen

Kostnader för träffar

Google finansierar inte och ger inga incitament för träffar. Träffarna behöver inte kosta något eller i alla fall inte särskilt mycket. Använd mobilen för att hjälpa andra att upptäcka det bästa ditt område har att erbjuda på Google Maps.

Förslag på träffar

Förslag på krogrundor

Förslag på krogrundor:

• Vandrande middag: Händer det att du har lust att äta tacos, thai och tårta under en och samma måltid? Arrangera en träff med en vandrande middag. Börja med en förrätt på ställe A, gå sedan vidare till huvudrätten på ställe B och avsluta med en efterrätt på ställe C. Vips har du en egen crossover-middag!
  • Det bästa: Är du på jakt efter det absolut bästa? Samla ett gäng matälskare och leta reda på bästa burgaren, nudlarna, kaffet eller vad ni nu vill ha. Bara fantasin sätter gränser!
  • Lokalt kök: Känner du till restaurangerna i grannskapet bättre än någon annan? Visa upp din kunskap genom att skapa en Min karta över de ställen som gör området unikt.
Förslag på fotopromenader

Förslag på fotopromenader och fototillfällen:

• Lokala bilder: Visa upp vad din stad har att erbjuda. Leta reda på en stadssilhuett, ett panorama eller en solnedgång och föreviga ögonblicket med din kamera eller telefon.
  • Inomhusbilder: De flesta fotograferar utsidan av Taj Mahal, men ganska få har faktiskt tagit bilder inifrån. Här är din chans att dela med dig av fina interiörer i grannskapet, som snirkliga ornament, imponerande takmålningar eller berömda konstverk.
  • Var kreativ: Fotografera populära platser på nya sätt (med filter, ur ovanliga vinklar eller annat). Vi har alla sett bilder från Times Square och London Eye – du kan dela med dig av ditt unika perspektiv genom ett annorlunda objektiv.
Förslag på geovandringar

Förslag på vad du kan utforska utomhus:

• Hitta ett nytt område: Städer är dynamiska och det kan vara svårt att hålla koll på alla nya ställen. Utforska nya områden och se till att alla uppgifter, som öppettider och webbplatser, finns på Google Maps.
  • Var en riktig guide: Känner du din stad bättre än någon annan? Arrangera en egen stadsvandring med hjälp av Mina kartor och visa upp dina smultronställen.
Förslag på kartredigering

Förslag på hur du kan redigera kartan:

• Lägg till: Saknas det platser där du bor i Google Maps? Välj Lägg till en plats och lägg till information så att andra kan hitta lokala företag.
  • Redigera: Är vägbeskrivningarna dåliga eller stämmer inte öppettiderna? Med Rapportera ett problem kan du rätta till felaktiga uppgifter om öppettider eller enkel-/dubbelriktade vägar. När information som öppettider, webbplatser och kartnålar stämmer kan andra användare spara tid och slipper besvärliga situationer.

Skicka in träffen

Om du vill skicka in en träff måste du vara registrerad på Local Guides Connect.

1. Skapa en träff på din valda webbplats.
  2. Besök träffsidan på Connect.
  3. Klicka på Skicka in träff.
  4. Ange länk och information om träffen.
  5. Lägg till ett originalfoto.
  6. Klicka på Publicera.

Du kan också skapa ett inlägg på träffsidan på Connect och använda den länken i formuläret för att skicka in träffen. Läs mer om hur du skriver ett inlägg på Connect. Vi granskar din träff inom 72 timmar. Vi rekommenderar att du skickar in träffen så tidigt som möjligt. Om din träff blir godkänd visas den i avsnittet Kommande träffar.

Ändra i träffen

Du kan ändra beskrivningen av träffen på den webbplats där du skapade den. Du kan inte ändra träffens datum, namn, stad eller landskod när den väl har blivit godkänd på Connect.

Om träffen inte har hunnit godkännas innan du bestämmer dig för att ändra informationen kan du skicka in den uppdaterade träffen igen. I så fall ställer vi in träffen med den inaktuella informationen och godkänner den uppdaterade versionen.

Ställa in träffen

Om du vill ställa in träffen besöker du den webbplats där du skapade den. Om du publicerade din träff via ett inlägg på Connect uppdaterar du inläggsrubriken så att det står "Inställd".

Kommunicera med deltagarna

Om din valda webbplats har stöd för det kan du kommunicera med deltagarna där. Om du skapade ett inlägg på Connect kan du använda kommentarsavsnittet eller alternativet för privata meddelanden på Connect.

Marknadsför träffen

Vi rekommenderar dig att marknadsföra träffen via dina sociala mediekanaler och i ditt närområde. Använd hashtaggen #LocalGuides.

Förslag efter träffen

Tacka deltagarna efter träffen. Skapa ett album i Google Foto och dela det med deltagarna så att de kan lägga upp sina egna bilder. Läs mer om hur du skapar och redigerar fotoalbum.

Vi vill gärna veta mer om din träff. Lägg upp dina foton och en beskrivning på Local Guides Connect.

Använd inte Local Guides-logotypen

Local Guides-logotypen är ett varumärke som tillhör Google. Det får endast användas för officiella ändamål. Använd inte Local Guides-logotypen, nålen eller andra symboler som tillhör Google i material i samband med dina träffar. Läs mer om varumärket Local Guides.