Bliv bekræftet på Google

Hvis du er en bekræftet repræsentant for en entitet på Google, kan du administrere entiteten og foreslå ændringer til infopanelet. Når du er bekræftet, kan du se et felt, hvor du kan foreslå ændringer, øverst i organisationens infopanel.

Tip! Hvis du repræsenterer en lokal virksomhed med kunder i et bestemt område eller inden for et bestemt serviceområde, kan du oprette en Google Virksomhedsprofil for at administrere din tilstedeværelse i Google Søgning og Maps.

Bliv bekræftet

1. Hvis du ikke har en Google-konto, skal du oprette en Google-konto.
  2. Gå til Google Søgning.
  3. Søg efter dig selv eller den entitet, du repræsenterer, og find det tilhørende infopanel.
  4. Klik på Gør krav på dette infopanel nederst.
    • Du kan muligvis finde denne valgmulighed i sektionen Om.
    • På en mobilenhed: Tryk på menuen Organiserog såGør krav på dette infopanel.
  5. Gennemgå oplysningerne.
  6. Log ind på et af de officielle websites eller på en af de officielle profiler, der er angivet for entiteten, f.eks.:
    • YouTube
    • Search Console
    • Twitter
    • Facebook

Tip! Hvis Google ikke kan identificere websites, der er tilknyttet entiteten, bliver du bedt om at angive flere oplysninger for at hjælpe os med at bekræfte dig.

Tilføj brugere

Når du er blevet bekræftet i forhold til en entitet, kan du tilføje brugere som godkendte repræsentanter.

1. Gå til https://www.google.com/search/contributions/manage.
  2. Klik på Start nu under "Føj personer til denne konto".
    1. Hvis du har brug for at skifte konto, kan du bruge rullemenuen ud for dit profilbillede til at vælge den konto, du vil administrere.
  3. Klik på Tilføj ny bruger.
  4. Angiv Google-mailadressen for din nye bruger.
  5. Vælg, om brugeren får tilladelser som administrator. Skub kontakten til højre for at give administratortilladelser.
  6. Klik på Inviter.

Du kan indstille forskellige tilladelsesniveauer for brugere:

• Administrator: Kan foreslå ændringer i infopanelet og tilføje eller fjerne brugere.
  • Ejer: Den primære bruger på kontoen, som har de samme tilladelser som administratorer.
  • Bidragyder: Kan foreslå ændringer i infopanelet.

Administrer tilladelser

Vigtigt! Du skal være administrator for at fjerne eller ændre tilladelserne for en eksisterende bruger.

1. Gå til https://www.google.com/search/contributions/manage.
  2. Klik på Start nu under "Føj personer til denne konto".
    1. Hvis du har brug for at skifte konto, kan du bruge rullemenuen ud for dit profilbillede til at vælge den konto, du vil administrere.
  3. Klik på menuenMere ud for den brugers navn, du vil administrere.
  4. Vælg en mulighed:
    • Sådan fjerner du brugerens mulighed for at tilføje eller administrere andre brugere: Vælg Fjern som administrator.
    • Sådan fjerner du brugeren: Vælg Fjern bruger.
    • Sådan overfører du ejerskabet af kontoen til brugeren: Vælg Overfør ejerskab.
      • Du kan kun se denne valgmulighed, hvis du i øjeblikket er ejer af kontoen.

Tredjepartsbekræftelse

Hvis du bekræfter, at du administrerer en onlinetilstedeværelse ved hjælp af Twitter, gemmer Google automatisk tilknytningen mellem dine konti.

Følg denne vejledning for at fjerne tilknytningen:

1. Gå til Webmastercentral.
  2. Klik på den Twitter- eller Facebook-konto, du vil fjerne, på listen over dine ejendomme.
  3. Klik på Fjern bekræftelse under kolonnen "Handling".

Fejlfinding

Hvis du oplever et af følgende problemer med et infopanel, kan du kontakte os for at få hjælp.

• Indholdet af infopanelet er blandet sammen med indhold af samme eller lignende navn
  • Infopanelet viser de forkerte websites eller profiler
  • Du modtager en fejlmeddelelse om, at dette infopanel allerede administreres af en anden bruger, og du har forhørt dig i dit team, om andre har adgang

Fejlmeddelelse om tilknyttet konto

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at du ikke er logget ind på en tilknyttet konto, skal du sørge for at bruge den rigtige Google-konto, der er knyttet til websitet eller profilen. Du kan også prøve en af følgende muligheder: