Konfigurer Google Kids Space

Du kan konfigurere Google Kids Space på dit barns enhed for at hjælpe dit barn med at gå på opdagelse, skabe noget og udvikle sig. Google Kids Space er en Android-tabletoplevelse med anbefalinger af apps, bøger og videoer, der er rettet mod dit barns alder og interesser.

Det skal du have

Enhedskompatibilitet

Google Kids Space er forudinstalleret på tablets fra følgende producenter:

• Lenovo
  • Medion
  • Multilaser
  • Nokia
  • onn.
  • Pixel

Tip! Denne liste omfatter muligvis ikke alle tilgængelige tabletproducenter i dit land eller din region. Andre tablets har muligvis også Google Kids Space forudinstalleret. Du kan tjekke en enheds kompatibilitet ved at kigge efter badget "Comes with Google Kids Space" på enhedens æske eller website.

Konfigurer Google Kids Space

Hvis Kids Space allerede er installeret på din enhed, skal du følge vejledningen nedenfor for at konfigurere det. Hvis Kids Space ikke er forudinstalleret på din enhed, kan du downloade og installere Google Kids Space i Google Play. Tjek, om din enhed er kompatibel med Google Kids Space.

1. Tænd din enhed, og opret forbindelse til Wi-Fi.
  2. Tryk på Mit barn, når du bliver spurgt om, hvem der skal bruge enheden.
    • Hvis du tidligere har konfigureret tabletten, skal du trykke på Google Kids Space .
  3. Log ind på dit barns eksisterende Google-konto, eller følg vejledningen for at oprette en ny Google-konto til dit barn.
  4. Tryk på Konfigurer.
  5. Rediger dit barns indstillinger for Google Kids Space.
    • Vælg, om dit barn må installere anbefalede apps i Google Kids Space med eller uden din forudgående godkendelse.
    • Vælg, om du vil skjule anbefalede apps med annoncer.
  6. Tryk på Acceptér.
  7. Når du har gennemgået de indstillinger og apps, der er installeret på enheden, kan du sammen med dit barn vælge barnets interesser og oprette en karakter.
  8. Tryk på Udfør.

Aktivér Google Kids Space

Via startskærmen:

1. Tryk på Google Kids Space .
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Via Indstillinger:

1. Gå til Indstillinger Indstillingerog derefterDigital balance og børnesikring.
  2. Tryk på Google Kids Space.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Hvis du tidligere har logget ind, og du ikke vil beholde dine tidligere indstillinger, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Brug tidligere indstillinger.

Deaktiver Google Kids Space

1. På startskærmen i Google Kids Space skal du holde fingeren nede på menuen Forælder .
  2. Tryk på Afslut Kids Space.
  3. Angiv adgangskoden til din Google-konto for at verificere, at du er barnets forælder.
  4. Vælg, om du vil:
    • Gennemgå denne infoskærm
    • Kræve en forældreadgangskode ved fremtidige logins
  5. Tryk på Deaktiver.

Tip! Hvis din konto forbliver deaktiveret i mere end 30 dage, skal dit barn vælge sine præferencer igen.