Brug faner i Google Kids Space

Dit barn kan finde alderssvarende indhold, der relaterer sig til barnets interesser, ved hjælp af fanerne i Google Kids Space.

Vigtigt! Bøger og videoindhold er ikke tilgængeligt i alle områder. Videoindhold er afhængigt af tilgængeligheden af YouTube Kids-appen. Indhold i Bøger kræver, at du har appen Google Play Bøger. Du kan ikke finde fanerne Læs, Se og Lav i Google Kids Space i regioner, hvor indholdet ikke er tilgængeligt. Tilgængeligheden af apps, bøger og videoindhold kan ændres uden varsel.

Naviger rundt på faner

Hver fane er konfigureret for at hjælpe børn med nemt at finde det, de interesserer sig for.

• Indhold, der er åbnet for nylig: På hver fane kan børn finde indhold, der er åbnet for nylig, i sektionen "Fortsæt".
  • Interessebjælken: Lige under "Fortsæt" viser bjælken "Interesser" indhold, der er relateret til de emner, de viser interesse for.
    • Tip! Tryk på emnet for at få foreslåede apps og indhold inden for et emneområde.
  • Mine ting: Hvis du vil finde alt det indhold, du har downloadet, skal du trykke på Mine ting øverst til venstre.
Søg: Du kan søge efter et bestemt emne ved at trykke på Søg øverst til højre. Se, hvordan du søger i Google Kids Space
Skift interesser

Dit barns interesser kan ændre sig med tiden. Børn kan opdatere deres interesser, når de vil.

1. På fanen Spil, Se, Læs eller Lav er det muligt at rulle helt ud til højre for interesseikonerne.
  2. Tryk på Skift interesser.
  3. Hjælp dit barn med at trykke på de kategorier, som barnet kan lide, og fravælge de kategorier, der ikke længere interesserer barnet ret meget.
  4. Tryk på Udfør.
Føj indhold til Google Kids Space

Hvis forældre vil tilføje indhold, der ikke er tilgængeligt i Google Kids Space, kan forældre tilføje flere apps og bøger via Google Play Butik.

1. Hold fingeren på forældremenuen nederst til højre.
  2. Tryk på Tilføj flere apps og derefter Gå til Google Play.
  3. Søg efter bøger eller apps, du vil føje til Google Kids Space. Før du tilføjer dem, skal du godkende de pågældende downloads og godkende købsanmodningen for betalt indhold.
    • Du kan finde apps og bøger, du har tilføjet, under "Mine ting"

Tip! Du kan også føje bøger til Google Kids Space, når du deler dem via Familiesamling.

Sådan udvælges indhold i Google Kids Space

Indholdet i Google Kids Space vælges på forskellige måder.

• Apps: De apps, som Google Kids Space anbefaler i fanerne, er godkendt af lærere. Forældre kan også tilføje apps, som de gerne vil have, at deres børn skal bruge. Få flere oplysninger om apps, der er godkendt af lærere.
    • Tip! Hvis du downloader en app i Google Kids Space, er den blevet godkendt af lærere. Hvis du downloader en app fra et andet sted, f.eks. Play Butik, er den muligvis ikke godkendt af lærere.
  • Bøger: Bøgerne udvælges af eksperter.
  • Videoer: Videoer genereres ved hjælp af en blanding af brugerinput, manuel gennemgang og kriterier såsom popularitet og relevans.

Tips!

Se faner i Google Kids Space

Fanen Spil

På fanen Spil kan børn finde apps, der allerede er installeret på deres enhed, samt apps, som anbefales af Google Kids Space, og som du kan installere uden beregning. Få flere oplysninger om apps, der er godkendt af lærere.

Du kan vælge at lade dit barn downloade og installere apps, der er godkendt af lærere, uden beregning via Google Kids Space uden forudgående godkendelse, eller du kan kræve forældregodkendelse ved hver appinstallation. Du kan installere andre apps end dem, der anbefales af Google Kids Space, via Google Play Butik, som du finder via forældremenuen.

Sådan udvælges Play-apps

Apps i Google Kids Space er godkendt af undervisere eller specialister inden for børns undervisning og medier. Apps godkendes kun, hvis de har et gennemtænkt design, er sjove og alderssvarende.

Anbefalede apps i Google Kids Space er organiseret efter målgruppens aldersgruppe. De apps, som dit barn finder, er baseret på den alder, der er angivet på barnets Google-konto.

Vores apps, der er godkendt af lærere, opdateres regelmæssigt, efterhånden som apps tilføjes eller fjernes. Tilgængeligheden af apps kan ændres uden varsel. Apps, der fjernes fra samlingen Godkendt af lærere, slettes ikke automatisk fra dit barns enhed. Hvis du vil forhindre dit barn i at få adgang til en app, der ikke længere er en del af Google Kids Space, kan du blokere den pågældende app ved hjælp af Google Kids Space eller Family Link.

Fjern en app

Vigtigt! Hvis du fjerner en app fra Google Kids Space, afinstallerer du den fra enheden.

1. Hold fingeren på appen i Google Kids Space.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Afinstaller og derefter OK.

Bloker en app i en fane

Vigtigt! Hvis du blokerer appen i en fane, fjernes den fra Google Kids Space, men ikke fra enheden.

1. Hold fingeren på appen i Google Kids Space.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Bloker og derefter OK.
Fanen Læsning

Vigtigt! Google Kids Space beder forældre om at konfigurere Google Play Bøger, når du starter GKS for første gang.

På fanen Læs har børn alt efter land adgang til bøger, der er blevet udvalgt af eksperter, uden beregning. Børn har også adgang til bøger, som er købt via Google Play Bøger, eller børnebøger, der er føjet til deres familiesamling.

Sådan udvælges bøgerne på fanen Læs

Sektionen "Alle" og de interessebaserede filtre på fanen Læs er udfyldt med indhold fra Google Play Bøger, som er uden beregning i Google Kids Space. De bøger, der i øjeblikket er tilgængelige for brugere af Google Kids Space, er udvalgt af eksperter. Nogle af disse bøger er særligt licenseret fra udgivere specifikt til Google Kids Space, da de ellers ikke ville være tilgængelige uden beregning.

Indholdet på fanen Læs varierer alt efter land. Sektionen "Mine bøger" på fanen Læs udfyldes med bøger, som dit barn ejer via Google Play Bøger eller Familiesamling. Alle bøger, som et barn åbner i sektionen "Alle", føjes automatisk til "Mine bøger".

Tip! Faktorer som alderssvarende indhold, kvalitet af skrivning og illustrationer samt mangfoldighed er med til at afgøre kvaliteten af en bog.

Læseindstillinger

Når børn åbner bøger i Google Kids Space, kan de vælge mellem forskellige muligheder.

• Læs selv: Læs bogen uden hjælp.
  • Øv dig: Læs bogen med ekstra hjælp. Tryk på Øv dig .
  • Lyt: Bogen bliver læst højt. Tryk på Læs .
  • Spring over: Hop rundt i bogen. Tryk på Sider .
  • Markér: Tilføj en side som bogmærker, så det er nemt at vende tilbage til den senere. Børn kan finde Bogmærke på statuslinjen.
  • Børnevenlig ordbog: Der er indbygget en alderssvarende ordbog i Google Kids Space:
    • Du kan åbne ordbogen ved at trykke på et ord i en bog og derefter trykke på spørgsmålstegnet .

Føj bøger til Google Kids Space fra Familiesamling

Trin 1: Aktivér Familiesamling i Play-indstillingerne

Vigtigt! Hvis du ikke er del af en familiegruppe, skal du først oprette en.

1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Familie og derefter Tilmeld dig Familiesamling.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Familiesamling.

Trin 2: Tilføj bøger fra Familiesamling

1. Tryk på menuen Forælder nederst til højre.
  2. Tryk på appen Play Butik Google Play og derefter Tilføj flere apps og derefterGå til Google Play.
  3. Øverst til højre skal du trykke på profilikonet og derefter Samling og derefter Bøger.
  4. Hold fingeren på den bog, du vil tilføje.
  5. Tryk på Føj til Familiesamling i pop op-menuen.

Tip! Få flere oplysninger om Family Link-samlingen.

Fjern bøger fra Google Kids Space

1. Tryk på menuen Forælder nederst til højre.
  2. Tryk på appen Play Butik Google Play og derefter Tilføj flere appsog derefter Gå til Google Play.
  3. Øverst til højre skal du trykke på profilikonet og derefter Samling Bøger.
  4. Hold fingeren på den bog, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern download i pop op-menuen.
Fanen Se

På fanen Se kan børn alt efter land få adgang til anbefalede videoer, der stammer fra YouTube Kids.

Vigtigt! Du skal konfigurere YouTube Kids, før dit barn kan se videoer på fanen Se. Hvis du deaktiverer adgangen til YouTube Kids, vises der ingen videoer på fanen, og der vises en meddelelse på fanen med teksten "Blokeret". Når denne funktion er aktiveret, kan dine børn finde videoer øverst på skærmen, når de åbner fanen Se.

Når børn åbner en video, føres de til YouTube Kids og skal navigere tilbage til Google Kids Space ved hjælp af navigationslinjen nederst på skærmen.

Fjern eller bloker videoer

Sådan fjerner du videoer:

1. Tryk på Mine ting.
  2. Hold fingeren på den bog, du vil fjerne.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Afinstaller og derefter OK.

Sådan blokerer du videoer:

1. Tryk på Mine ting.
  2. Hold fingeren på den video, du vil blokere.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Bloker og derefter OK.
Fanen Lav

På fanen Lav kan børn alt efter land få adgang til anbefalede videoer om offlineaktiviteter, som stammer fra YouTube Kids. Du skal konfigurere YouTube Kids, før dit barn kan få adgang til indhold på fanen Lav.

Vigtigt! Du skal konfigurere YouTube Kids, før dit barn kan se videoer på fanen Lav. Hvis du deaktiverer adgangen til YouTube Kids, kan du ikke finde nogen videoer på fanen, og der meddelelsen "Blokeret" vises.

Når et barn trykker for at se en video, føres barnet til YouTube Kids, og barnet skal navigere tilbage til Google Kids Space ved hjælp af navigationslinjen nederst på skærmen.