Konfigurera Play Pass för Google Kids Space

Du kan få en prenumeration på Play Pass med ytterligare premiuminnehåll utan annonser eller köp i appen i Google Kids Space.

Skaffa en Play Pass-prenumeration

1. Öppna Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen följt av Play Pass.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Tips! Du måste vara familjeadministratör för att konfigurera en Play Pass-prenumeration för ditt barn.

Aktivera Play Pass

1. Tryck länge på menyn Förälder på barnets enhet med Google Kids Space följt av Aktivera Play Pass.
  2. Följ anvisningarna på skärmen.

Avsluta prenumerationen på Play Pass

1. Öppna Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  3. Tryck Inställningarföljt av Betalningar och prenumerationerföljt av Prenumerationerföljt av Google Play Pass.
  4. Tryck på Säg upp prenumerationen.

Tips

• Du måste vara familjeadministratör för att kunna avsluta prenumerationen på Play Pass för barnet.
  • Play Pass-appar som har installerats under prenumerationen installeras fortfarande efter att du har inaktiverat dem eller efter att prenumerationen har löpt ut. Om du vill få åtkomst till betalappar måste du köpa dem individuellt eller förnya prenumerationen.