Konfigurer Play Pass til Google Kids Space

Du kan få et Play Pass-abonnement, der giver yderligere betalt indhold uden annoncer eller køb i apps i Google Kids Space.

Få et Play Pass-abonnement

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilikonet og derefter Play Pass.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Du skal være familieadministrator for at oprette et Play Pass-abonnement til jeres barn.

Aktivér Play Pass

1. På dit barns enhed med Google Kids Space skal du holde nede på forældremenuen og derefter Aktivér Play Pass.
  2. Følg vejledningen på skærmen.

Opsig Play Pass-abonnement

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillingerog derefter Betalinger og abonnementerog derefter Abonnementerog derefter Google Play Pass.
  4. Tryk på Opsig abonnement.

Tip!

• Du skal være familieadministrator for at kunne opsige Play Pass-abonnementet for dit barn.
  • Play Pass-apps, der er installeret i løbet af abonnementsperioden, er stadig installeret, når du deaktiverer abonnementet, eller når det udløber. Hvis du vil have adgang til købeapps, skal du købe dem enkeltvis eller forny dit abonnement.

Relaterede ressourcer