Legg til flere brukere på en enhet

Noen Android-nettbrett har støtte for flere brukere, slik at du og familiemedlemmene dine kan dele enheten – uten å dele innhold. Alle brukerne har sine egne områder på enheten, med egendefinerte startsider, kontoer, apper, innstillinger med mer. Hver mindreårige bruker kan konfigurere Google Kids Space med sin egen rollefigur, sine egne interesser og sitt eget innhold.

Mindreårige brukere under tilsyn og voksne kan også dele nettbrett med hverandre på denne måten, så fremt de oppretter separate brukerprofiler.

Viktig:

• Hvis primærbrukeren er en administrert konto for en mindreårig bruker, må du oppdatere innstillingene i Family Link for å legge til flere brukere.
  • Konfigureringsflyten kan variere litt, avhengig av enhetsprodusenten.

Trinn 1: Tillat flere brukere i Family Link.

Viktig:

• Hvis barnet ditt er primærbrukeren, må du kanskje endre innstillingene i Family Link for å tillate at barnet kan legge til flere brukere.
  • Hvis primærbrukeren ikke er et barn, hopp til trinn 2.
  1. Åpne Family Link-appen Family Link.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Enheter.
  4. Velg barnets enhet.
  5. Slå på Legg til eller fjern bruker
Tips: Du kan også administrere kontoen til barnet ditt ved å klikke på barnets navn på families.google.com.

Trinn 2: Legg til en annen bruker på enheten

På enheten:

1. Åpne innstillingene.
  2. Søk etter «brukere».
  3. Trykk på Brukere og så Legg til en bruker eller profil.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

I Google Kids Space:

1. Trykk og hold på foreldremenyen .
  2. Trykk på Enhetsinnstillinger.
  3. Søk etter «brukere».
  4. Trykk på Brukere og såLegg til en bruker eller profil.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Trinn 3: Hindre barnet ditt i å legge til flere brukere

Du kan sørge for at barnet ditt ikke kan legge til andre brukere.

1. Åpne Family Link-appen Family Link på enheten din.
  2. Velg barnet.
  3. Trykk på Kontroller og så Enheter.
  4. Velg barnets enhet.
  5. Slå av Legg til eller fjern bruker.
Tips: Hvis du legger til andre profiler, blir ikke de profilene påvirket av Family Link-innstillingene for barnets konto. Det er viktig å bruke sikkerhetstiltak for å beskytte tilleggsprofiler. På denne måten hindrer du at barnet veksler mellom brukere bruker og omgår foreldreinnstillingene. Du bør angi en skjermlås for alle nye brukere du oppretter. Hvis du har en voksen profil på nettbrettet, må du sjekke at du har konfigurert en PIN-kode eller et passord for den profilen, slik at barnet ikke får tilgang til andre profiler.

Slett en mindreårig bruker fra enheten

På enheten:

1. Åpne innstillingene.
  2. Søk etter «brukere».
  3. Trykk på Brukere og så brukerprofilen du vil slette og så Slett brukeren.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

I Google Kids Space:

1. Trykk og hold på foreldremenyen .
  2. Velg Enhetsinnstillinger.
  3. Søk etter «brukere».
  4. Trykk på Brukere og så brukerprofilen du vil slette og så Slett brukeren.
  5. Følg veiledningen på skjermen.

Beslektede artikler