Føj brugere til en enhed

Nogle Android-tablets understøtter flere brugere, så du kan dele en enhed med familiemedlemmer og samtidig holde tingene adskilt. Alle brugere har deres egen plads på enheden til tilpassede startskærme, konti, apps, indstillinger og meget andet. Hver mindreårige bruger kan konfigurere Google Kids Space med sin egen avatar, sine egne interesser og sit eget indhold.

På samme måde kan et barn med en forældrestyret konto og en voksen dele en tablet, når de hver især opretter en separat brugerprofil.

Vigtigt!

• Hvis du vil tilføje flere brugere, og den første bruger er en forældrestyret børnekonto, skal du opdatere dine indstillinger i Family Link.
  • Der kan være nogle forskelle afhængigt af enhedsproducenterne, da de har en vis kontrol over konfigurationsflowet.

Trin 1: Tillad flere brugere i Family Link

Vigtigt!

• Hvis dit barn er den primære bruger, skal du muligvis ændre indstillingerne i Family Link for at give dit barn mulighed for at tilføje en bruger.
  • Hvis den primære bruger ikke er et barn, skal du gå til trin 2.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Enheder.
  4. Vælg dit barns enhed.
  5. Aktivér Tilføj/fjern bruger
Tip! Du kan også administrere dit barns konto ved at klikke på barnets navn på families.google.com.

Trin 2: Føj en anden bruger til enheden

På din enhed:

1. Åbn Indstillinger.
  2. Søg efter "brugere".
  3. Tryk på Brugere og derefter Tilføj bruger eller profil.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

I Google Kids Space:

1. Hold fingeren på forældremenuen .
  2. Tryk på Enhedsindstillinger.
  3. Søg efter "brugere".
  4. Tryk på Brugere og derefter Tilføj bruger eller profil.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Trin 3: Undgå, at dit barn tilføjer flere brugere

Du kan sikre dig, at dit barn ikke kan tilføje andre brugere.

1. Åbn appen Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementer og derefter Enheder.
  4. Vælg dit barns enhed.
  5. Deaktiver Tilføj/fjern bruger.
Tip! Hvis du tilføjer andre profiler, anvendes dine Family Link-indstillinger for dit barns konto ikke for disse profiler. Det er vigtigt at træffe sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte yderligere profiler. Dette er med til at forhindre dit barn i at skifte brugere og omgå forældreindstillingerne. Sørg for at konfigurere en skærmlås for hver ny bruger, du opretter. Hvis du har en voksenprofil på din tablet, skal du tjekke, at du har konfigureret en pinkode eller adgangskode til profilen for at sikre, at dit barn ikke kan få adgang til andre profiler.

Slet en mindreårig bruger fra enheden

På din enhed:

1. Åbn Indstillinger.
  2. Søg efter "brugere".
  3. Tryk på Brugere og derefter den brugerprofil, du vil fjerne og derefter Slet bruger.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

I Google Kids Space:

1. Hold fingeren på forældremenuen .
  2. Vælg Enhedsindstillinger.
  3. Søg efter "brugere".
  4. Tryk på Brugere og derefter den brugerprofil, du vil fjerne og derefter Slet bruger.
  5. Følg vejledningen på skærmen.