Del Keep-notater med familiegruppen din

Når du oppretter notater i Google Keep, kan du dele dem med familiegruppen din uten å måtte dele dem med hver enkelt person.

Sånn fungerer familiedeling i Keep

Når du oppretter en familiegruppe på Google, kan du dele notater i Google Keep med familiegruppen din.

• Notater som er delt med familiegruppen din, vises med et familiegruppe-ikon Familiegruppe.
  • Alle i familiegruppen kan endre eller slette notater du har delt med gruppen.

Når du har delt et notat med familiegruppen din, kan du også dele notatet med personer som ikke er med i gruppen. Når du gjør det, kan personene som får tilgang til notatet, se at du er med i en familiegruppe, og de kan se navnet på familieadministratoren. Personer som ikke har oppdatert Keep-appen sin, ser også det tilfeldige nummeret Google tildeler familiegruppen din. Disse numrene forsvinner når de oppdaterer appen.

Del notater

1. Gå til Google Keep på en datamaskin.
  2. Åpne et notat.
  3. Trykk på Person med redigeringstilgang Samarbeidspartner og så Familiegruppen og så Lagre.

Finn ut mer om deling av notater, lister og illustrasjoner.