Keep-muistiinpanon jakaminen perheryhmän kanssa

Kun luot muistiinpanon Google Keepissa, voit jakaa sen perheryhmäsi kanssa, jolloin sinun ei tarvitse jakaa sitä jokaiselle henkilölle erikseen.

Perheen kanssa jakaminen Keepissa

Kun luot perheen Googlessa, voit jakaa Google Keep ‑muistiinpanoja perheryhmäsi kanssa.

• Perheryhmän kanssa jaettujen muistiinpanojen yhteydessä näkyy perheryhmäkuvake Perheryhmä.
  • Perheenjäsenet voivat muokata tai poistaa perheryhmän kanssa jakamiasi muistiinpanoja.

Voit myös lisätä perheeseesi kuulumattomia henkilöitä perheen kanssa jaettuihin muistiinpanoihin. Tällöin henkilöt, joilla on muistiinpanon käyttöoikeudet, voivat nähdä sinun kuuluvan perheryhmään sekä perheesi ylläpitäjän nimen. Jos Keep-sovellusta ei ole päivitetty, he näkevät myös satunnaisen numeron, jonka Google antaa perheryhmällesi. Numerot häviävät, kun sovellus päivitetään.

Muistiinpanon jakaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa muistiinpano.
  3. Valitse Toimintovalikko  Toimintovalikko ja sitten Yhteiskäyttäjät ja sitten Perheryhmä.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Tallenna jakamiseen tehdyt muutokset Tallenna jakamisen muutokset.

Lisätietoa muistiinpanojen, luetteloiden ja piirrosten jakamisesta.