Utilitzar Google Keep en un document o una presentació

Podeu crear, consultar i inserir notes de Google Keep en un document o una presentació.

Consultar les notes de Google Keep

1. A l'ordinador, obriu un fitxer de Documents o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, trieu Keep Keep.

Desar un text o una imatge en forma de nota

1. A l'ordinador, obriu un fitxer de Documents o Presentacions de Google.
  2. Destaqueu el text o la imatge que vulgueu desar en forma de nota i feu-hi clic amb el botó dret.
  3. Al menú que apareix, feu clic a Desa a Keep.

Afegir una nota a un document

1. A l'ordinador, obriu un fitxer de Documents o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, trieu Keep Keep.
  3. Al tauler lateral, cerqueu la nota que vulgueu afegir.
  4. Feu clic a la nota i arrossegueu-la fins al document.

Articles relacionats