Desar un dibuix com una nota

A Google Keep podeu afegir dibuixos com a notes. Creeu dibuixos des de zero, afegiu-ne a notes existents o feu-ne damunt d'imatges.

Crear un dibuix

1. Ves a Google Keep a l'ordinador.
  2. A la part superior, fes clic a Nota nova amb un dibuix Edit.
  3. Per començar a dibuixar, fes clic a l'àrea de dibuix i arrossega el cursor.
  4. Per desar el dibuix, fes clic a Enrere Enrere.
  5. A la part inferior dreta, fes clic a Fet.

Per editar el dibuix, obre la nota i fes clic al dibuix.

Per ampliar l'àrea de dibuix, dibuixa a la part inferior de la pantalla i desplaça't cap amunt.

Utilitzar les eines de dibuix
  • Per seleccionar qualsevol forma que hagis dibuixat, fes clic a Selecciona Selecciona.
  • Per esborrar una forma, fes clic a Goma d'esborrar goma d'esborrar.
  • Per dibuixar línies fines, fes clic a Bolígraf Edit.
  • Per dibuixar línies gruixudes, fes clic a Retolador Escriu.
  • Per destacar algun element amb color, fes clic a Retolador fluorescent fluorescent.
  • Per afegir línies de quadrícula o de regle, fes clic a Quadrícula quadrícula.
  • Per triar el color o la mida d'una eina, ves a l'eina i fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
Suprimir un dibuix
  1. Ves a Google Keep a l'ordinador.
  2. Fes clic a la nota que tingui el dibuix.
  3. Per suprimir-lo, fes clic a Suprimeix Elimina.
Afegir un dibuix a una nota o a una imatge

Afegir un dibuix a una nota

1. Ves a Google Keep a l'ordinador.
  2. Fes clic a la nota a la qual vulguis afegir un dibuix.
  3. A la part inferior, fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Afegeix un dibuix.
  5. Per començar a dibuixar, fes clic a l'àrea de dibuix i arrossega el cursor.

Afegir un dibuix a una imatge d'una nota

1. Ves a Google Keep a l'ordinador.
  2. Fes clic a la nota que tingui la imatge a la qual vols afegir un dibuix.
  3. Fes clic a la imatge.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Bolígraf Edit.
  5. Comença a dibuixar.
  6. Per suprimir un dibuix d'una imatge, fes clic a la fletxa avall que hi ha al costat de Goma d'esborrar goma d'esborrar.