Crear notes amb imatges

Amb Keep, pots desar imatges, com ara un rebut o una obra d'art, com a notes. També pots adjuntar fotos i imatges a les notes existents.

Crear una nota d'imatge

1. Aneu a keep.google.com.
  2. A prop de la part superior de la pàgina, feu clic a Afegeix una nota d'imatge .
  3. Seleccioneu una foto de la biblioteca de l'ordinador.
  4. També podeu introduir un títol i un text per a la nota.
  5. Quan acabeu, feu clic fora de la nota o a Fet.

Afegir imatges a una nota ja creada

1. Aneu a keep.google.com.
  2. Feu clic en una nota.
  3. Feu clic a Afegeix una imatge .
  4. Trieu una foto de l'ordinador.
  5. Per afegir una altra foto a la mateixa nota, repetiu els passos del 3 al 5.
  6. Quan acabeu, feu clic fora de la nota o a Fet.

Suprimir notes amb imatges

Les imatges que s'afegeixen a una nota es poden suprimir.

1. Aneu a keep.google.com.
  2. Feu clic en una nota.
  3. A l'extrem inferior dret de la foto, feu clic a Suprimeix .