Crear una llista

Pots crear una llista a Keep per fer un seguiment de les tasques.

Crear una llista

1. A l'ordinador, ves a Google Keep.
  2. Al costat de "Crea una nota", fes clic a Llista nova llista nova.
  3. Afegeix-hi un títol i els elements que vulguis.
  4. Fes clic a Fet.

Convertir una nota en una llista

1. A l'ordinador, ves a Google Keep.
  2. Fes clic en una nota.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Mostra les caselles de selecció.

Canviar l'ordre dels elements de la llista

1. A l'ordinador, ves a Google Keep.
  2. Tria una llista.
  3. Col·loca el punter a sobre de l'element que vulguis moure.
  4. A l'esquerra, mantén premuda la icona Mou Mou.
  5. Arrossega l'element fins on vulguis.
Canviar l'ordre dels elements nous d'una llista de comprovació

Pots actualitzar la configuració perquè les caselles de selecció noves s'afegeixin al capdamunt o al capdavall d'una llista.

1. A l'ordinador, ves a Google Keep.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A "Notes i llistes", pots marcar o desmarcar l'opció "Afegeix els elements nous al final".
    • Si la marques, pots afegir les caselles de selecció noves al capdavall d'una llista.
    • Si no la marques, les hi pots afegir al capdamunt.

Aplicar sagnat a un element de la llista

• A l'ordinador, ves a Google Keep.
  • Tria una llista.
  • Col·loca el punter a sobre de l'element en què vulguis aplicar sagnat.
  • A l'esquerra, fes clic i mantén premuda la icona Mou Mou.
  • Arrossega l'element cap a la dreta. Per desfer-ho, arrossega'l cap a l'esquerra.

Nota: no pots aplicar sagnat al primer element de la llista.