Instellingen voor lijsten, herinneringen en delen wijzigen

Je kunt kiezen uit de volgende instellingen:

• Nieuwe items boven- of onderaan een lijst toevoegen.
  • Afgevinkte items onderaan een lijst plaatsen.
  • De standaardtijd instellen waarop meldingen voor herinneringen worden weergegeven.
  • Geen gedeelde notities meer ontvangen.
  • Voorbeelden van links in notities tonen.

Instellingen wijzigen

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingenen dan Instellingen
  3. Wijzig de instellingen in het venster dat wordt geopend:
    • Lijstgedrag: Je kunt wijzigen waar nieuwe of aangevinkte items in je lijsten worden weergegeven.
    • Je standaard herinneringstijden aanpassen: Je kunt de standaard herinneringstijden voor de ochtend, middag en namiddag wijzigen.
    • Delen inschakelen: Als je delen uitschakelt, kunnen toekomstige notities niet met je worden gedeeld. Je kunt nog wel zelf notities met anderen delen.
    • Linkvoorbeelden met opmaak weergeven: Als je een link naar een notitie toevoegt, wordt er een voorbeeld van de pagina weergegeven.
    • Donkere modus inschakelen: Je kunt de achtergrond wijzigen in een donker thema, zodat je de notities 's nachts of bij weinig licht beter kunt zien.Meer informatie over browsen in de donkere modus
  4. Klik op Opslaan als je klaar bent.