Solucionar problemes amb Google Keep

Si no trobeu una nota compartida o no podeu iniciar la sessió al vostre compte, podeu provar de solucionar el problema.

Trobar notes compartides

Si no veus una nota que ha compartit un altre usuari, o algú no veu una nota que has compartit, segueix els passos que s'indiquen a continuació:

Activar la configuració de sincronització d'Android

1. Toca Configuració Aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca Comptes i, a continuació, Google Aplicació Google.
  3. Selecciona el Compte de Google amb què s'ha compartit la nota.
  4. A la pantalla "Sincronització", cerca i activa Keep.

Actualitzar Google Keep

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca Menú Menú.
  3. Per veure les aplicacions baixades, toca Els meus jocs i aplicacions i, a continuació, Instal·lades.
  4. Toca Google Keep Keep.
  5. Si hi ha una actualització disponible, toca Actualitza.

Si continues sense veure la nota, és possible que:

Solucionar altres problemes

El widget de Google Keep no funciona

Modificacions conflictives en una nota

Si modifiques la mateixa nota en diversos dispositius i un d'ells està sense connexió, és possible que rebis la notificació "S'han trobat canvis en conflicte".

També és possible que vegis aquesta notificació si el teu dispositiu està connectat a una xarxa Wi-Fi amb una amplada de banda baixa.

Per solucionar els conflictes, segueix aquests passos:

1. Toca la notificació. Es mostraran les diverses versions de les notes.
  2. Tria què vols desar:
    • Selecciona la nota que vulguis desar i toca Desa la seleccionada.
    • Per desar les dues versions de la nota, toca Desa-les totes dues.

Sol·licitar accés a una nota compartida

És possible que es mostri una alerta del tipus "Sol·licita accés" si:

• Intentes accedir a la nota des d'un compte de Google que no és el que es va utilitzar per compartir-la.
  • El propietari ha deixat de compartir la nota amb tu.

Per veure la nota, fes una d'aquestes accions:

• Toca Sol·licita accés per demanar al propietari de la nota que la comparteixi.
  • Contacta amb el propietari de la nota i demana-li que la torni a compartir.
  • Inicia la sessió al Compte de Google amb què es va compartir la nota en un primer moment.