Afegir aplicacions, dreceres i widgets a les pantalles d'inici

Per accedir ràpidament al teu contingut preferit, pots personalitzar les pantalles d'inici. Pots afegir i organitzar el següent:

• Aplicacions
  • Dreceres al contingut de les aplicacions
  • Widgets que mostren informació sense obrir les aplicacions
Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar la versió d'Android.

Afegir contingut a les pantalles d'inici

Afegir una aplicació
  1. Obre Totes les aplicacions. Obtén més informació.
  2. Toca l'aplicació i arrossega-la. Veuràs imatges de les pantalles d'inici.
  3. Fes lliscar l'aplicació fins on la vulguis col·locar. Aixeca el dit.

Afegir una drecera
  1. Mantén premuda l'aplicació i, a continuació, aixeca el dit. Si l'aplicació té dreceres, en veuràs una llista.
  2. Mantén premuda la drecera.
  3. Fes lliscar la drecera fins al lloc on la vulguis col·locar. Aixeca el dit.

Consell: per utilitzar una drecera sense afegir-la a una pantalla d'inici, toca-la.

Afegir un widget o canviar-ne la mida

Afegir un widget

1. En una pantalla d'inici, mantén premut un espai buit.
  2. Toca Widgets Widgets.
  3. Mantén premut un widget. Veuràs imatges de les pantalles d'inici.
  4. Arrossega el widget on el vulguis col·locar. Aixeca el dit.

Consell: algunes aplicacions contenen widgets. Mantén premuda l'aplicació i, a continuació, toca Widgets Widgets.

Canviar la mida d'un widget

1. Mantén premut el widget a la pantalla d'inici.
  2. Aixeca el dit. Si se'n pot canviar la mida, veuràs un marc amb punts a cada costat.
  3. Per canviar la mida del widget, arrossega els punts.
  4. En acabar, toca fora del widget.

Organitzar el contingut de les pantalles d'inici

Crear carpetes (grups)
  1. Mantén premuda una aplicació o drecera.
  2. Arrossega l'aplicació o la drecera a sobre d'una altra. Aixeca el dit.
    • Per afegir-ne més, arrossega-les a sobre del grup.
    • Per posar un nom al grup, toca el grup; a continuació, toca Carpeta sense nom i escriu-ne un.

Moure aplicacions, dreceres, widgets i grups
  1. Toca l'element i arrossega'l. Veuràs imatges de les pantalles d'inici.
  2. Fes lliscar l'element fins allà on vulguis deixar-lo.
  3. Aixeca el dit.

Nota: als telèfons Pixel, no pots moure la informació de la secció "Resum" que hi ha a la part superior de la pantalla. Obtén informació sobre com pots triar la informació que vols que es mostri.

Suprimir una aplicació, una drecera, un widget o un grup
  1. Mantén premut l'element.
  2. Arrossega l'element fins a Suprimeix Suprimeix.
  3. Aixeca el dit.

Pots veure les opcions "Suprimeix", "Desinstal·la" o totes dues. L'opció "Suprimeix" només treu l'aplicació de la pantalla d'inici, "Desinstal·la" la suprimeix del dispositiu.

Nota: als telèfons Pixel, no pots moure la informació de la secció "Resum" que hi ha a la part superior de la pantalla. Obtén informació sobre com pots triar la informació que vols que es mostri.

Organitzar les pantalles d'inici

Afegir una pantalla d'inici
  1. Mantén premuda una aplicació, una drecera o un grup.
  2. Fes lliscar l'element cap a la dreta fins a arribar a una pantalla d'inici en blanc.
  3. Aixeca el dit.
Suprimir una pantalla d'inici
  1. Primer, treu les aplicacions, les dreceres, els widgets i els grups que hi hagi de la pantalla d'inici.
  2. Un cop suprimits tots els elements, se suprimirà la pantalla d'inici.

Articles relacionats