Utilitzar l'extensió de Chrome per a Google Keep

Escriviu notes mentre navegueu pel web amb l'extensió de Chrome per a Google Keep.

Podeu utilitzar l'extensió de Chrome per a Google Keep per desar informació sobre llocs web en una nota. Baixeu l'extensió de Chrome per a Google Keep.

Desar contingut en forma de nota

1. Seleccioneu el contingut que vulgueu desar.
  2. Feu clic amb el botó dret a i després feu clic a Desa la imatge a Keep o Desa la selecció a Keep.

Desar una pàgina web a Keep

1. Aneu a la pàgina web que vulgueu desar.
  2. A la part superior dreta del navegador, feu clic a Keep Google Keep.

Crear una nota

1. A la part superior dreta del navegador, feu clic amb el botó dret a Keep Google Keep.
  2. Feu clic a Nota buida nova.