Utilitzar un producte de Google al costat d'un altre

Podeu fer servir diversos productes de Google, com ara Gmail o Calendar, en una sola finestra de l'ordinador. Això us permet fer un seguiment d'informació important sense canviar de pestanya.

Consultar el calendari, les notes o les tasques

1. A l'ordinador, aneu a Gmail, Calendar o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, trieu:
    • Calendar Calendar: consulteu l'agenda i afegiu-hi o modifiqueu esdeveniments.
    • Keep Keep: creeu una nota o una llista.
    • Tasks Tasks: afegiu tasques pendents i dates de venciment.
  3. Per tancar la barra lateral dreta, feu clic a l'opció Tanca Cancel·la de la part superior dreta.

Obteniu més informació:

Tancar o amagar la barra lateral dreta

Podeu tancar o amagar el tauler lateral de G Suite.

• Per tancar-lo, feu clic a l'opció Tanca Close de la part superior dreta.
  • Per amagar-lo completament, tanqueu-lo i, a continuació, feu clic a l'opció Amaga Amaga el tauler lateral de la part inferior dreta.
  • Per mostrar-lo, feu clic a l'opció Mostra Mostra el tauler lateral de la part inferior dreta.

Crear un esdeveniment de calendari

1. A l'ordinador, aneu a Gmail o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, feu clic a Calendar Calendar.
  3. Feu clic en una hora del calendari.
  4. Introduïu els detalls de l'esdeveniment i feu clic a Desa.

Obteniu més informació sobre Google Calendar.

Adjuntar un document a un esdeveniment de calendari
  1. A l'ordinador, aneu a un fitxer de Documents, Fulls de càlcul, Presentacions o Dibuixos de Google.
  2. Al tauler lateral de la dreta, feu clic a Calendar Calendar.
    • Si no trobeu aquesta opció, feu clic a Mostra Mostra el tauler lateral, a la part inferior dreta.
  3. Al calendari, feu clic a l'hora en què vulgueu afegir un esdeveniment.
  4. Afegiu un títol, una descripció o bé els convidats.
  5. A sobre d'"Afegeix convidats", feu clic a Adjunta.
  6. Feu clic a Desa.

Crear una nota o una llista

1. A l'ordinador, aneu a Gmail, Calendar o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, feu clic a Keep Keep.
  3. Trieu una d'aquestes opcions:
    • Crea una nota
    • Llista nova Llista nova
  4. Afegiu el text que vulgueu.
  5. Feu clic a Fet.

Obteniu més informació sobre Google Keep.

Afegir una nota de Keep a un document o una presentació
  1. A l'ordinador, obriu un fitxer de Documents o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, feu clic a Keep Keep.
  3. Localitzeu la nota que vulgueu i arrossegueu-la al document o a la presentació.
Desar text d'un document o d'una presentació com una nota
  1. A l'ordinador, obriu un fitxer de Documents o Presentacions de Google.
  2. Destaqueu el text que vulgueu afegir a una nota.
  3. Feu clic amb el botó dret al text i, a continuació, seleccioneu Desa a Keep.

Crear una tasca

1. A l'ordinador, aneu a Gmail, Calendar o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  3. Feu clic a Afegeix una tasca.
  4. Introduïu una tasca.
  5. Per afegir-hi informació o una data de venciment, feu clic a Edita Edita.
  6. Quan acabeu, feu clic a Enrere Enrere.

Consell: per reordenar de les tasques, feu clic a Més Més i, a continuació, El meu ordre. Arrossegueu les tasques.

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar Google Tasks.

Desar un correu electrònic com una tasca
  1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. A la part dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  3. A la safata d'entrada, cerqueu el correu electrònic que voleu desar com a tasca.
  4. Arrossegueu-lo al tauler lateral dret.
Organitzar les tasques en llistes

Podeu dividir les tasques en diversos tipus, com ara els assumptes personals i feina. Seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, aneu a Gmail, Calendar o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la part dreta, feu clic a Tasks Tasks.
  3. A la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i, a continuació, Crea una llista.
  4. Poseu nom a la llista i feu clic a Fet.
  5. Per anar a una altra llista, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable i trieu una altra llista.

Utilitzar altres aplicacions amb Gmail

Gestioneu des de Gmail projectes, contactes i altres dades amb aplicacions que no són Google. Seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail a l'ordinador.
  2. A la part dreta, feu clic a Baixa complements Obtén complements.
  3. Seleccioneu una aplicació.
  4. Feu clic a Instal·la.