Utilitzar l'extensió de Chrome per a Google Keep

Escriviu notes mentre navegueu pel web amb l'extensió de Chrome per a Google Keep.

Podeu utilitzar l'extensió de Chrome per a Google Keep per desar informació sobre llocs web en una nota. Baixeu l'extensió de Chrome per a Google Keep.

A partir del 5 de desembre de 2022, les notes creades a l'extensió de Chrome no es desaran automàticament. Per obrir i editar les notes associades a un URL, aneu a keep.google.com.

Desar contingut en forma de nota

1. Seleccioneu el contingut que vulgueu desar.
  2. Feu clic amb el botó dret i després feu clic a Desa la imatge a Keep o Desa la selecció a Keep.

Desar una pàgina web a Keep

1. Aneu a la pàgina web que vulgueu desar.
  2. A la part superior dreta del navegador, feu clic a Keep Google Keep.

Crear una nota

1. A la part superior dreta del navegador, feu clic amb el botó dret a Keep Google Keep.
  2. Feu clic a Nota buida nova.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda