Så här använder du Google Keep

Du kan skapa, redigera och dela anteckningar med Google Keep.

Steg 1: Ladda ned appen Google Keep

1. Öppna App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Öppna appen Google Keep.
  3. Installera appen på din iPhone, iPad eller Apple Watch.

Tips! Du kan visa, skapa, fästa och bocka av listposter med din Apple Watch. Du kan se upp till 20 aviseringar på klockan.

Steg 2: Kom igång

Du kan skapa, redigera, organisera och arkivera anteckningar.

Steg 3: Dela och arbeta med andra

Om du vill låta någon se och redigera din anteckning delar du anteckningen med dem. Lär dig att dela anteckningar.

Relaterade länkar

Ta reda på mer om hur du använder Google Keep genom att ladda ned lathunden för Keep