De onderdelen van links van boekingspagina's voor hotels

Nadat reizigers op een hotel hebben geklikt in het zoekblok voor hotels (onderdeel van Google Zoeken), kunnen ze doorklikken naar de informatieweergave voor dat hotel. Hier vinden ze links naar de boekingspagina van dat hotel, samen met aanvullende accommodatiegegevens, waaronder de volgende:

What components make up a Hotel placesheet

Step 1 Naam, klasse, adres en telefoonnummer van het hotel, plus links naar de website van het hotel of de route naar het hotel. Dit gedeelte bevat ook de gemiddelde gebruikersbeoordeling, hoogtepunten en een beschrijving van het hotel. Klik op de naam van het hotel voor meer informatie, waaronder prijzen, hotelreviews, locatiegegevens en foto's.
Step 2 De knop Een kamer boeken, die reizigers naar een compleet overzicht van links van boekingspagina's voor hotels leidt (dit is ook het tabblad Prijzen).
Step 3

In de boekingsmodule worden de links van boekingspagina's met de hoogste positie weergegeven, plus een link waarmee reizigers meer prijzen kunnen bekijken (dan worden alle links van boekingspagina's voor hotels weergegeven op het tabblad Prijzen). Reizigers kunnen de prijzen aanpassen door de in- en uitcheckdatum of het aantal gasten te wijzigen. In uw prijslijst kunt u prijzen instellen zodat deze wijzigen in reactie op de zoekopdracht van de reiziger.

Step 4

Weergegeven prijs op basis van het tarief per persoon per nacht, het totaal per nacht of de totale verblijfskosten, waardoor reizigers de tarieven en andere kosten voor een hotel kunnen bekijken met extra context. Deze optie is ook beschikbaar voor alle links van boekingspagina's voor hotels op het tabblad Prijzen.

Step 5

Advertenties voor links van boekingspagina's, die reizigers doorsturen naar een landingspagina voor een hotel, online reisbureau of metazoekmachine, waar ze een kamer in het geselecteerde hotel kunnen boeken. U kunt deze link instellen met een klein logo en een highlight met aantrekkelijke hotelkenmerken of -voorzieningen. Adverteerders betalen voor klikken op deze links en dit gedeelte is voorzien van het label Advertenties.

Step 5 Gratis boekingslinks, die op de tabbladen Overzicht en Prijzen worden vermeld onder Alle opties. Klikken op deze links zijn gratis.
Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.