Hotellin varauslinkin rakenne

Kun käyttäjä klikkaa hotellia hotellihakuyksiköstä (joka on osa Google Hakua), hän siirtyy hotellin tietonäkymään. Näkymä sisältää hotellinvarauslinkkejä sekä esimerkiksi alla olevia lisätietoja kiinteistöstä.

What components make up a Hotel placesheet

Step 1 Tässä osiossa näkyy hotellin nimi, luokitus, osoite ja puhelinnumero sekä linkit hotellin verkkosivustolle ja reittiohjeisiin. Osio sisältää myös keskimääräisen käyttäjäarvion, hotellin kohokohdat ja kuvauksen. Hotellin nimeä klikkaamalla voi nähdä lisätietoja, kuten hintoja, arvosteluita, sijaintitietoja ja kuvia.
Step 2 Varaa huone ‑painike vie käyttäjän Hinnat-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki hotellin varauslinkit.
Step 3

Varausmoduuli sisältää parhaiten sijoittuneet hotellin varauslinkit sekä linkin, jota klikkaamalla voi nähdä lisää hintoja (linkki vie Hinnat-välilehdelle, jolla näkyvät kaikki hotellin varauslinkit). Käyttäjä voi vaikuttaa hintaan muuttamalla saapumis- ja lähtöpäivää sekä majoittujien määrää. Hinnaston avulla voit määrittää hinnat muuttumaan sen mukaan, mitä käyttäjä hakee.

Step 4

Käyttäjä voi valita, haluaako hän nähdä yökohtaisen hinnan, kokonaishinnan per yö vai majoituksen kokonaishinnan. Tämä vaihtoehto on käytettävissä myös kaikille Hinnat-välilehdellä oleville hotellin varauslinkeille.

Step 5

Tässä kohdassa on varauslinkkimainoksia, jotka vievät käyttäjän hotellin laskeutumissivulle, matkavaraussivustolle tai metahakukoneeseen. Näiden kautta käyttäjä voi varata huoneen valitsemastaan hotellista. Voit lisätä linkkiin pienen logon ja huomiotekstin, jossa kerrotaan hotellin palveluista tai mukavuuksista. Näiden linkkien klikkaukset ovat maksullisia, ja tämä osio on merkitty Mainos-tunnisteella.

Step 5 Tässä kohdassa on maksuttomia varauslinkkejä, jotka on lueteltu Yleiskatsaus- ja Hinnat-välilehtien Kaikki vaihtoehdot ‑kohdassa. Näiden linkkien klikkaaminen on maksutonta.
Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.