Näin käyttäjät löytävät hotellin varauslinkit

1. Hotellien hakeminen Googlesta

An example of how Hotel ads appear within Google Search

Kun käyttäjä hakee hotelleja Googlesta, hän näkee sekä mainoksia (merkitty Mainos-tunnisteella) että maksuttomia varauslinkkejä. Hausta riippuen tulosten joukossa voi näkyä hotellikohtainen osio, joka sisältää suosituimmat hotellitulokset. Jos käyttäjä klikkaa "Näytä [numero] hotellia" ‐linkkiä (tai mitä tahansa kohtaa kartalta), hän siirtyy kattavampaan tulosnäkymään, joka sisältää hotellien kuvia, arvioita ja hintoja sekä suuremman kartan, josta voi nähdä hotellien sijainnit.

Jos käyttäjä hakee tiettyä hotellia, hän näkee hotellin tiedot sekä varauslinkit, joiden kautta hän voi varata huoneen valitsemilleen päiville.

2. Hotellituloksiin perehtyminen

Kuva hotellipromomainoksista, jotka näkyvät hotellihakutuloksissa tietokoneella.

Kun käyttäjä hakee hotelleja Googlesta ja klikkaa "Näytä [numero] hotellia" (tai mitä tahansa kohtaa kartalta), hän siirtyy kattavampaan tulosnäkymään. Näkymässä hotellihakutulokset näkyvät sekä listassa että kartalla. Ne sisältävät hotellien nimet, kuvat, hinnat ja arviot.

Käyttäjä voi suodattaa tuloksia saapumispäivän, majoittujien määrän, hinnan, mukavuuksien, käyttäjäarvion, brändin ja hotellin luokituksen mukaan.

Kun käyttäjä klikkaa hotellia, hän siirtyy hotellin tietosivulle.

3. Hotellin tietosivu ja varauslinkit

An example of a Hotel ads placesheet

Hotellin tietosivun sisältö:

• Tietoja hotellista (esim. yhteystiedot, mukavuudet, kuvat ja käyttäjien arvostelut) sekä suorat linkit hotellin sivustolle ja reittiohjeisiin.
  • Varausmoduuli, joka sisältää hotellinvarauslinkit. Varauslinkit sisältävät hinnat ja linkit, joiden kautta huoneen voi varata valitulle saapumispäivälle ja majoittujien määrälle. Maksullisissa varauslinkeissä on Mainos-tunniste, ja maksuttomat varauslinkit näkyvät Kaikki vaihtoehdot ‑kohdassa.

Klikattuaan hotellinvarauslinkkiä käyttäjä siirtyy sivustolle, jolla hän voi tehdä varauksen.

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.