Over rapportage over campagnes voor Reizen in de Rapporteditor

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u via de Rapporteditor rapporten voor uw campagnes voor Reizen maakt met gegevens op activiteitsniveau.
Opmerking: Rapportage over de basisadvertentiegroep, ook wel activiteitsgroep genoemd, is beschikbaar via Inzichten en rapporten.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Inzichten en rapporten.
  3. Klik op Rapporteditor.

Een screenshot van de pagina Rapporteditor in Google Ads.

1. Selecteer een van de vooraf gedefinieerde rapporten of klik op Add Aangepast om een gepersonaliseerd rapport te openen.

Een screenshot van de pagina met vooraf gedefinieerde rapporten in Google Ads.

1. Filter op de bijbehorende campagne voor Reizen.
  2. De volgende statistieken of dimensies onder Activiteiten in het rechtse zoekdeelvenster tonen gegevens op activiteitsniveau in uw rapport:
    • Account-ID voor Things to Do Center
    • Activiteit-ID
    • Naam van activiteit
    • Gebruikersbeoordeling
    • Land/gebied van activiteit
    • Regio van activiteit
    • Plaats van activiteit

Meer informatie over hoe u de Rapporteditor gebruikt