Innehållspolicy för semesterboendepartners

Översikt över vår innehållspolicy för semesterboendepartners och hur vi tillämpar den

Vi vill erbjuda ett sunt ekosystem för semesterboenden – ett som är tillförlitligt och transparent och som fungerar för både användare och partners. Den här innehållspolicyn är utformad för att säkerställa en säker och användbar upplevelse för våra användare. Det innebär att våra policyer förbjuder innehåll som är skadligt för användare och Googles övergripande ekosystem för semesterboende.

Innehållet inkluderar vanligtvis boendets namn, plats, beskrivning, foton och andra attribut som max antal gäster, antal sängar och sovrum, antal badrum och tider för incheckning/utcheckning. Innehållet inkluderar även betyg och recensioner. Läs mer om Googles policyer för recensioner från tredje part.

Denna innehållspolicy omfattar tre stora områden:

• Förbjudet innehåll: innehåll du inte får visa på Google.
  • Förbjudna metoder: saker som du inte får göra om du vill samarbeta med Google.
  • Redaktionellt och tekniskt: kvalitetsstandarder för ditt innehåll.

För att säkerställa att våra partners följer denna policy använder vi en kombination av automatiska och mänskliga granskningar. Vi utför även regelbundna mänskliga granskningar av ett litet antal enskilda boenden. Det gör vi för att skydda våra användare och hålla våra sökplattformar för boende säkra och användbara.

Vi vidtar åtgärder mot innehåll som bryter mot våra policyer. Till exempel kan vi avvisa otillåtna annonsutrymmen så att de inte visas och stänga av konton som gör sig skyldiga till upprepade eller allvarliga överträdelser. Om vi vidtar en tvingande åtgärd mot dig till följd av en policyöverträdelse informeras du om vårt beslut. Om ett av dina boenden inte godkänns på grund av en överträdelse av innehållspolicyn kan du åtgärda hotellets data eller överklaga beslutet.

Du kan även överklaga beslut om kontoavstängning genom att kontakta oss via hjälpcentret för Hotel Center eller via ditt Hotel Center-konto.

Förbjudna metoder och innehåll

Google tillåter inte att webbplatser deltar på vår plattform om vi upptäcker beteenden på webbplatsen som är vilseledande, förvirrande, osäkra, olagliga eller kränkande gentemot användarna. Vi använder en kombination av automatiska och manuella utvärderingar för att upptäcka den här typen av beteenden, och alla potentiella överträdelser granskas av vårt policyteam. Mer information finns i vår policy om förbjudna metoder.

Olämpligt innehåll

Google värderar mångfald och respekt för andra och vi strävar efter att undvika att förolämpa användare. Därför tillåter vi inte stötande innehåll eller innehåll som främjar hat, intolerans, diskriminering eller våld. Därför tillåter vi inte heller innehåll som är diskriminerande, sexuellt explicit, våldsamt, skadligt eller som stöder olaglig aktivitet.

Redaktionell och teknisk

Vi vill erbjuda en användarupplevelse som inte är irriterande eller svår att interagera med. Därför har vi utvecklat redaktionella krav som hjälper dig att skapa innehåll som tilltalar användarna. Det innebär att vi bara tillåter innehåll som har ett tydligt och professionellt utseende. Allt innehåll som delas bör leda användarna till målsidor som är relevanta, användbara och enkla att interagera med.

Exempel på innehåll som inte uppfyller dessa redaktionella och tekniska krav: jippobetonad användning av ord, siffror, bokstäver, skiljetecken och symboler, som ”GRATIS”, ”gratis” och ”GRATI$!!” som kan finnas i hotellets namn, beskrivning och till och med recensioner.

Google tillhandahåller även rekommendationer och metodtips för foton för partners som vill optimera hur deras hotell visas.

Om våra policyer

Google kräver att partners följer alla tillämpliga lagar och regler samt Googles policyer som finns beskrivna ovan. Detta omfattar underhåll av alla nödvändiga licenser, registreringar och godkännande för marknadsföring och försäljning av tjänster som är relaterade till innehåll som levereras till Google av partnern. Det är viktigt att du bekantar dig med och håller dig uppdaterad om de här kraven för de platser där ditt företag och ditt lager är verksamt.

Om vi upptäcker innehåll som bryter mot dessa krav kan vi vidta åtgärder, inbegripet (men inte begränsat till) att blockera innehållet så att det inte visas. Vid upprepade eller allvarliga överträdelser mot kraven kan vi stänga av ditt konto eller hindra dig från att visa ditt annonsutrymme hos oss.

För användare i EU

Du kan ha ytterligare möjligheter till prövning. Mer information finns i lösningsalternativen i EU:s förordning om digitala tjänster.