Contentbeleid over vakantiewoningen voor partners

Overzicht en handhaving van ons contentbeleid over vakantiewoningen voor partners

We streven naar een gezond ecosysteem voor vakantiewoningen dat betrouwbaar en transparant is en werkt voor gebruikers en partners. Dit contentbeleid is opgesteld om onze gebruikers een veiligere en informatieve omgeving te bieden. Dit betekent dat ons beleid geen content toestaat die schadelijk is voor gebruikers of het algehele ecosysteem voor vakantiewoningen van Google.

Content omvat meestal de naam, locatie, beschrijving, foto's en andere kenmerken van de accommodatie, zoals de capaciteit, het aantal bedden en slaapkamers, het aantal badkamers en de in- en uitchecktijden. Beoordelingen en reviews horen daar ook bij. Meer informatie over het Google-beleid voor reviews van derden

Dit contentbeleid dekt 3 algemene gebieden:

• Verboden content: content die je niet mag tonen op Google.
  • Verboden praktijken: wat je niet mag doen als je wilt samenwerken met Google.
  • Redactioneel en technisch: kwaliteitsnormen voor je content.

We gebruiken een combinatie van geautomatiseerde en handmatige beoordelingen om te zorgen dat partners aan dit beleid voldoen. We voeren ook periodieke handmatige beoordelingen uit van kleine selecties van afzonderlijke accommodaties. Dat doen we om onze gebruikers te beschermen en onze zoekplatforms voor accommodaties te beveiligen en nuttig te houden.

We ondernemen actie tegen content die ons beleid schendt. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we voorraad afkeuren, zodat die niet wordt getoond, of accounts opschorten bij herhaalde of ernstige schendingen. We geven je informatie over onze beslissing over alle handhavingsmaatregelen die we nemen voor beleidsschendingen. Als een van je accommodaties wordt afgekeurd wegens een schending van het contentbeleid, kun je de gegevens van die accommodatie corrigeren of misschien bezwaar maken tegen de beslissing.

Je kunt ook bezwaar maken tegen de opschorting van je account door contact met ons op te nemen via het Helpcentrum van Hotel Center of via je Hotel Center-account.

Verboden praktijken en content

Google staat niet toe dat sites deelnemen aan ons platform als we gedrag tegenkomen dat misleidend, verwarrend, onveilig, onwettig of beledigend is voor gebruikers. We gebruiken een combinatie van geautomatiseerde en menselijke beoordeling om dit type gedrag te herkennen. Alle mogelijke schendingen worden beoordeeld door ons beleidsteam. Meer informatie vind je in ons Beleid tegen verboden praktijken.

Ongepaste content

Google hecht veel waarde aan diversiteit en aan respect voor anderen. Daarom staan we geen schokkende content of content toe die haat, onverdraagzaamheid, discriminatie of geweld promoot. Om dezelfde reden staan we ook geen content toe die discriminerend, seksueel expliciet, gewelddadig of schadelijk is, of die aanmoedigt tot illegale activiteiten.

Redactioneel en technisch

We willen een gebruikerservaring bieden die niet frustrerend of moeilijk te begrijpen is. Daarom hebben we redactionele vereisten opgesteld waarmee je kunt zorgen dat je content aantrekkelijk is voor gebruikers. Dit betekent dat we alleen content toestaan die duidelijk is en een professionele uitstraling heeft. Alle gedeelde content moet gebruikers naar landingspagina's leiden die relevant, praktisch en makkelijk te begrijpen zijn.

Voorbeelden van content die niet voldoet aan deze redactionele en technische vereisten: gekunsteld gebruik van woorden, cijfers, letters, interpunctie of symbolen, zoals GRATIS, g-r-a-t-i-s en gr@tis in de naam, beschrijving of reviews van de accommodatie.

Google biedt ook aanbevelingen voor foto's en best practices voor partners die willen optimaliseren hoe hun accommodaties worden getoond.

Over ons beleid

Google vereist dat partners alle toepasselijke wet- en regelgeving naleven en voldoen aan het hierboven beschreven Google-beleid. Dit betekent onder meer dat partners alle vereiste licenties, registraties en goedkeuringen moeten hebben voor de promotie en verkoop van services gerelateerd aan content die ze aan Google leveren. Het is belangrijk dat je bekend bent met en op de hoogte blijft van deze vereisten voor de plaatsen waar je bedrijf actief is en je voorraad wordt getoond.

Als we content vinden die deze vereisten schendt, kunnen we actie ondernemen, inclusief (maar niet beperkt tot) de weergave van de content blokkeren. Bij herhaalde of ernstige schendingen kunnen we je account opschorten of je vermeldingen bij ons helemaal stopzetten.

Voor gebruikers in de EU

Je hebt misschien aanvullende herstelopties. Neem voor meer informatie de mogelijkheden om te reageren op handhavingen in de Digital Services Act van de Europese Unie door.