Loma-asuntokumppanien sisältökäytäntö

Yleiskatsaus loma-asuntokumppanien sisältökäytäntöön ja täytäntöönpanoon

Pyrimme varmistamaan, että loma-asuntojen ekosysteemi on luotettava ja avoin ja toimii hyvin käyttäjille ja kumppaneille. Sisältökäytännön tarkoituksena on varmistaa, että palvelu toimii turvallisesti ja hyödyllisesti. Siksi käytännössä kielletään sisältö, joka on haitallista käyttäjille ja Googlen koko loma-asuntojen ekosysteemille.

Sisällöksi katsotaan yleisesti majoituspaikan nimi, sijainti, kuvaus, kuvat ja muut määritteet, kuten majoituspaikan kapasiteetti, vuoteiden ja makuuhuoneiden määrä, kylpyhuoneiden määrä sekä sisään- ja uloskirjautumisajat. Myös arviot ja arvostelut ovat osa tätä sisältöä. Lue lisää kolmansia osapuolia koskevista Googlen arvostelukäytännöistä.

Tässä sisältökäytännössä on kolme osa-aluetta:

• Kielletty sisältö: Tällaista sisältöä ei saa näkyä Googlessa.
  • Kielletyt toimintatavat: Nämä toimintatavat ovat kiellettyjä kumppaneille.
  • Toimitukselliset ja tekniset vaatimukset: Nämä vaatimukset liittyvät sisällön laatuun.

Varmistamme sekä automaattisilla että ihmisten tekemillä tarkastuksilla, että kumppanit noudattavat tätä käytäntöä. Ihmistarkastajat arvioivat aika ajoin myös erikseen pienen joukon yksittäisiä majoituspaikkoja. Näin suojelemme käyttäjiä ja pidämme majoitushakualustamme turvallisina ja hyödyllisinä.

Ryhdymme toimiin, jos havaitsemme käytäntöjen vastaista sisältöä. Voimme esimerkiksi hylätä käytäntöjen vastaisen mainosinventaarin ja estää näin mainosten näkymisen sekä jäädyttää tilin, jos rikkomukset ovat toistuvia tai törkeitä. Ilmoitamme sinulle, jos panemme sanktioita täytäntöön käytäntörikkomuksen vuoksi. Jos majoituspaikkasi hylätään sisältökäytäntörikkomuksen vuoksi, voit ratkaista ongelmat sen datassa tai valittaa päätöksestä.

Voit myös tehdä valituksen tilin jäädytyksestä ottamalla meihin yhteyttä Hotel Centerin ohjekeskuksen tai Hotel Center ‐tilisi kautta.

Kielletyt toimintatavat ja kielletty sisältö

Google ei salli alustalleen sivustoja, jotka havaitaan harhaanjohtaviksi, hämmentäviksi, vaarallisiksi, laittomiksi tai loukkaaviksi käyttäjille. Tunnistamme tällaista toimintaa sekä automaattisilla että ihmisten tekemillä tarkastuksilla, ja käytäntötiimimme arvioi kaikki mahdolliset rikkomukset. Lisätietoa on kiellettyjä toimintatapoja koskevassa käytännössä.

Sopimaton sisältö

Google arvostaa monimuotoisuutta ja muiden ihmisten kunnioittamista, ja pyrimme aina välttämään käyttäjiemme loukkaamista. Siksi emme hyväksy sisältöä, joka on järkyttävää tai kannustaa vihaan, suvaitsemattomuuteen, syrjintään tai väkivaltaan. Tästä syystä emme salli sisältöä, joka on syrjivää, seksuaalista, väkivaltaista tai haitallista tai joka edistää laitonta toimintaa.

Toimitukselliset ja tekniset vaatimukset

Haluamme, että palvelujemme käyttö ei ole ärsyttävää eikä vaikeaa. Siksi olemme luoneet toimitukselliset vaatimukset, jotka auttavat käyttäjiin vetoavan sisällön luomisessa. Näiden vaatimusten perusteella sallimme vain selkeän ja ammattimaiselta näyttävän sisällön. Kaiken jaetun sisällön tulisi ohjata käyttäjät relevanteille, hyödyllisille ja helppokäyttöisille laskeutumissivuille.

Toimituksellisten ja teknisten vaatimusten vastaista on esimerkiksi sanojen, numeroiden, kirjainten, välimerkkien tai symbolien käyttäminen kikkailevalla tavalla (esim. "ILMAINEN", "i-l-m-a-i-n-e-n" tai "AL€!!") majoituspaikan nimessä, kuvauksessa tai jopa arvosteluissa.

Googlella on myös kuvia koskevia suosituksia ja parhaita käytäntöjä kumppaneille, jotka haluavat optimoida majoituspaikkansa näkymisen.

Tietoja käytännöistä

Google vaatii kumppaneita noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä sekä edellä kuvattuja Googlen käytäntöjä. Tämä kattaa kaikki lisenssit, rekisteröinnit ja hyväksynnät, joita kumppaneilta vaaditaan Googlelle toimittaman sisällön mainostamiseen ja siihen liittyvään palvelumyyntiin. Sinun on tärkeää perehtyä vaatimuksiin huolella ja noudattaa niitä jatkuvasti paikoissa, joissa teet liiketoimintaa ja joihin kohdistat mainosinventaareja.

Jos havaitsemme vaatimusten vastaista sisältöä, voimme esimerkiksi poistaa sen näkyvistä. Jos rikkomukset ovat toistuvia tai törkeitä, voimme jäädyttää tilisi tai estää mainosinventaarisi listaamisen palveluissamme.

EU-alueella olevat käyttäjät

Sinulla voi olla muita oikaisutapoja. Katso lisätietoja Euroopan unionin digipalvelusäädöksen alaisista ratkaisuvaihtoehdoista.