Tilaan liittyminen Google Chatissa

Kun sinut kutsutaan tilaan, voit esikatsella sitä ja nähdä sen viestihistorian.

Jos poistut tilasta, et

• voi liittyä tilaan uudelleen, ellei toinen jäsen lisää tai kutsu sinua
  • saa ilmoituksia aktiivisista keskusteluista.

Jos liityt tilaan uudelleen, näet tilan koko viestihistorian. Jos joku poistaa sinut tilasta, sinut on kutsuttava uudelleen tilaan.

Vinkki: Jos tila on löydettävissä, siihen voi liittyä uudelleen milloin tahansa. Lue lisää löydettävissä olevista tiloista.

Tilaan liittyminen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Klikkaa Uusi chat ja sitten Selaa tiloja.
  3. Hae tilaa.
    • Listan yläreunasta näet tilat, joihin sinut on kutsuttu.
  4. Jos haluat liittyä tilaan, klikkaa Liity.
  5. Avaa tila klikkaamalla Avaa.
  6. Valinnainen: Jos haluat esikatsella tilaa, klikkaa Esikatselu.
    • Esikatsellessasi tilaa voit lukea viestejä, mutta et voi osallistua keskusteluun etkä saa ilmoituksia.

Tilasta poistuminen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Klikkaa tilan nimen vierestä Lisäasetukset Poistu ja sitten Poistu tilasta.

Tilaan liittyminen uudelleen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Klikkaa Uusi chat ja sitten Selaa tiloja.
  3. Hae tilaa.
  4. Klikkaa Liity.

Vinkki: Voit poistaa luomasi tilan. Lue lisää tilan poistamisesta.