Se uleste meldinger

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

For å se antallet uleste e-poster for en gruppe, konfigurer et filter i e-postklienten din.

Hvis Groups for Business er slått på, må du velge Hver e-post for å se antallet uleste e-poster for en gruppe. Gå til artikkelen om hvordan du ser og endrer medlemskapsinnstillinger.

Her er en veiledning til hvordan du kan gjøre dette i Gmail.

1. Opprett et filter i Gmail.
    I søkefeltet, på Til-linjen, skriver du inn e-postadressen til gruppen.
  2. Gjør dette når du har klikket på Opprett filter:
    1. Merk av for Bruk etiketten.
    2. Ved siden av Velg etikett klikker du på nedoverpilen og deretterNy etikett.
    3. I det første feltet skriver du inn navnet på gruppen.
      Du kan la de andre alternativene stå tomme.
    4. Klikk på Opprett.

Gruppen vises nå som en mappe i panelet til venstre. Når det kommer meldinger til gruppen, vises antallet uleste meldinger ved siden av mappen.