Konfigurer automatiske svar for en gruppe

For å bruke denne funksjonen må du være logget på en jobb- eller skolekonto. Det kan hende du ser andre alternativer. Kontakt administratoren din for å finne ut mer.

Gruppeeiere og -administratorer kan konfigurere automatiske svar for gruppene sine. Automatiske svar er meldinger som sendes automatisk når folk sender e-post til gruppen. Med disse svarene får avsenderne vite at e-postene deres er mottatt.

Hvis moderering av meldinger er slått på, sendes et automatisk svar først etter at en melding er godkjent. Gå til artikkelen om godkjenning eller blokkering av nye meldinger.

Konfigurer automatiske svar

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre går du til Gruppeinnstillingerog deretterAlternativer for e-post.

4. I delen Automatiske svar merker du av i boksene ved siden av svarene du vil slå på, og skriver deretter inn en melding.

Du kan konfigurere forskjellige automatiske svar for interne og eksterne medlemmer og ikke-medlemmer.

5. Klikk på Lagre endringer.