Automaattisten vastausten määrittäminen ryhmälle

Tämän ominaisuuden käyttö edellyttää, että olet kirjautuneena työpaikan tai oppilaitoksen tilille. Näkemäsi asetukset saattavat olla erilaiset. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Ryhmien omistajat ja hallinnoijat voivat määrittää automaattisia vastauksia ryhmille. Automaattiset vastaukset ovat viestejä, jotka lähetetään automaattisesti vastauksena ryhmälle lähetettyihin sähköposteihin. Vastauksen saatuaan lähettäjä tietää, että hänen viestinsä on vastaanotettu.

Jos viestien valvonta on käytössä, automaattinen vastaus lähetetään vasta, kun viesti hyväksytään. Siirry artikkeliin Uusien viestien hyväksyntä tai estäminen.

Automaattisten vastausten määritys

Edellyttää omistajan tai hallinnoijan roolia.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenSähköpostiasetukset.

4. Valitse Automaattiset vastaukset ‑osiosta niiden vastausten valintaruudut, jotka haluat laittaa päälle, ja kirjoita sitten viesti.

Voit määrittää automaattisia vastauksia sisäisille ja ulkoisille jäsenille sekä muille kuin jäsenille.

5. Valitse Tallenna muutokset.