Konfigurer automatiske svar for en gruppe

Du skal være logget ind på en arbejds- eller skolekonto for at bruge denne funktion. Du kan muligvis se andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Gruppeejere og -administratorer kan konfigurere automatiske svar til deres grupper. Automatiske svar er meddelelser, der automatisk sendes til dem, der sender en mail til gruppen. Disse svar giver afsenderne besked om, at deres meddelelser er modtaget.

Hvis moderation af meddelelser er aktiveret, sendes der et automatisk svar, når en meddelelse er blevet godkendt. Se, hvordan du godkender eller blokerer nye meddelelser.

Konfigurer automatiske svar

Kræver rollen Ejer eller Administrator.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre skal du gå til Gruppeindstillingerog derefterIndstillinger for mail.

4. I sektionen Automatiske svar skal du markere felterne ud for de svar, du vil aktivere, og derefter skrive en besked.

Du kan oprette separate autosvar til interne og eksterne medlemmer og ikke-medlemmer.

5. Klik på Gem ændringer.