Kirjautumiseen ja postauksien näkymiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Alta löydät ratkaisut yleisiin ongelmiin, jotka koskevat ryhmään pääsyä ja ryhmiin julkaisemista.

Laajenna kaikki  |  Tiivistä kaikki

Pääsy ja sähköposti

En pääse Google Ryhmiin sähköpostin kautta

Jos ryhmiin kirjautumisessa tai ryhmien sähköpostien näkymisessä on ongelmia, kokeile näitä ratkaisuja:

• Tyhjennä selaimen välimuisti ja poista evästeet.
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla sähköpostiosoitteella.
  • Varmista, että olet aktiivinen jäsen. Jos sinut on kutsuttu ryhmään, varmista, että olet hyväksynyt kutsun. Jos pyysit kutsun, odota sähköpostia, jossa kerrotaan, että pyyntösi on hyväksytty.
  • Varmista ryhmän omistajalta, että ryhmä on aktiivinen.
Jos siirryt ryhmään kirjanmerkin tai URL-osoitteen kautta, yritä etsiä ryhmä Omat ryhmät ‑kohdasta.
En pääse ryhmään verkkosivuston kautta

Rajoitetut ryhmät edellyttävät kirjautumista Google-tilille. Jos ryhmään rekisteröityä sähköpostiosoitetta ei ole linkitetty Google-tiliin, luo Google-tili kyseisellä sähköpostiosoitteella.

En saa ryhmän sähköposteja

Jos et saa sähköposteja ryhmältäsi, tarkista sähköpostin toimitusasetukset.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Omat jäsenyysasetukset.
  4. Valitse Tilaus-vaihtoehto:
    • Jokainen sähköposti: Viestit lähetetään yksitellen sitä mukaa kun niitä julkaistaan ryhmässä.
    • Tiivistelmä: Enintään 25 kokonaista viestiä yhdistetään yhteen sähköpostiin ja lähetetään päivittäin.
    • Lyhennetty: Enintään 150 viestin yhteenvedot koostetaan yhdeksi sähköpostiksi ja lähetetään päivittäin.
    • Ei sähköpostia: Ryhmän viestejä ei lähetetä.

Jos haluat saada ryhmän viesteistä lyhennettyjä yhteenvetoja tai tiivistelmiä, ryhmän keskusteluhistorian on oltava päällä.

5. Valitse Tallenna muutokset.

Voit myös liittyä ryhmään jonkin muun sähköpostipalvelun sähköpostitilillä.

Eräs toinen mahdollinen syy on sähköpostin esto. Jotkut sähköpostipalvelut estävät viestit Google Ryhmistä. Voit ottaa estotoiminnon pois käytöstä sähköpostipalvelun sisällä.

Yhteenvetojen saaminen sähköpostien sijaan

Saatat saada koottuja ilmoituksia ryhmäsi julkaisuista yksittäisten viestien sijaan. Seuraa näitä ohjeita, jos haluat saada jokaisen viestin erikseen.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Omat jäsenyysasetukset.
  4. Valitse Tilaus-osiosta Jokainen sähköposti.
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Postaus

Viestien postaaminen ei onnistu

Jos et pysty postaamaan viestejä ryhmään, kokeile näitä ratkaisuja:

• Varmista, että käytät sivuston tietokoneversiota. Tyhjennä sitten selaimen välimuisti ja poista evästeet.
  • Jos postaat sähköpostin kautta, siirry ryhmän Tietoja-sivulle ja varmista, että lähetät postaukset oikeaan osoitteeseen.
  • Jos kuulut ryhmään, jonka jäsenyyttä on rajoitettu, kirjaudu tilillesi ja siirry ryhmän etusivulle. Jos sinua ei tunnisteta jäseneksi, saatat kuulua ryhmään jollakin toisella sähköpostiosoitteella.
  • Varmista, että sinulla on lupa postata kyseisessä ryhmässä. Ryhmän asetukset saattavat estää postaamisen muilta kuin ryhmän omistajilta ja hallinnoijilta.
  • Tarkista, että keskustelua, johon yrität lisätä postauksen, ei ole lukittu.
  • Tarkista, että et ole julkaissut liikaa postauksia samana päivänä. Päivässä sallitaan vain tietty määrä postauksia. Jos olet ylittänyt rajan, näet virheilmoituksen.

Jos postaaminen ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä ryhmän omistajaan tai hallinnoijaan.

Postatut viestit eivät näy

Jos ryhmää ei moderoida, postaukset näkyvät yleensä muutaman sekunnin viiveellä. Postauksesi näkyy myös hakutuloksissa pian lähettämisen jälkeen.

Kun lähetät postauksen ryhmään, jonka omistaja moderoi kaikki viestit, viestiä ei postata ryhmään ennen kuin moderaattori on hyväksynyt sen.