Solucionar problemes en iniciar la sessió i en consultar publicacions

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Trobeu respostes a problemes habituals relacionats amb l'accés i la publicació als grups.

Desplega-ho tot  |  Replega-ho tot

Accés i correu electrònic

No puc accedir a Grups de Google per correu electrònic

Si teniu problemes per iniciar la sessió o veure correus electrònics dels vostres grups, proveu de fer el següent:

• Esborreu la memòria cau i les galetes del navegador.
  • Comproveu que hàgiu iniciat la sessió amb l'adreça electrònica correcta.
  • Assegureu-vos que sigueu un membre actiu. Si us han convidat al grup, comproveu que hàgiu acceptat la invitació corresponent. Si heu sol·licitat que us hi convidessin, espereu el correu electrònic amb què se us informa que la vostra sol·licitud s'ha acceptat.
  • Contacteu amb el propietari per confirmar que el grup està actiu.
Si utilitzeu una adreça d'interès o un URL per veure el grup, proveu de cercar el grup a Els meus grups.
No puc accedir a un grup a través del lloc web

Els grups restringits requereixen que inicieu la sessió al vostre Compte de Google. Si l'adreça electrònica que s'ha registrat al grup no està enllaçada a cap Compte de Google, utilitzeu-la per crear el vostre Compte de Google.

No rebo els correus electrònics del grup

Si no rebeu els correus electrònics del grup, comproveu la configuració d'enviament de correu electrònic.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a La meva configuració de subscripció.
  4. A Subscripció, trieu una d'aquestes opcions:
    • Cada correu electrònic: els missatges s'envien individualment a mesura que es van publicant al grup.
    • Resum: s'envien diàriament fins a 25 missatges complets agrupats en correus electrònics individuals.
    • Versió abreujada: s'envien diàriament resums de fins a 150 missatges agrupats en correus electrònics individuals.
    • Cap correu electrònic: no s'envia cap missatge del grup.

Per rebre resums o versions abreujades dels missatges d'un grup, heu d'activar l'historial de les converses del grup.

5. Feu clic a Desa els canvis.

També us podeu unir al grup amb un compte de correu electrònic d'un altre servei de correu electrònic.

Una altra causa possible és un bloqueig del correu electrònic. Alguns serveis de correu electrònic bloquegen el correu que prové de Grups de Google. Podeu desactivar la funció de bloqueig al proveïdor de correu electrònic per treure aquest bloqueig.

Rebo resums en lloc de correus electrònics

Pot ser que rebeu les notificacions de les publicacions del grup per lots i no en correus electrònics individuals. Si voleu que cada missatge s'enviï individualment, seguiu els passos que es descriuen a continuació.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a La meva configuració de subscripció.
  4. A la secció Subscripció, seleccioneu Cada correu electrònic.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Publicació

No puc publicar missatges

Si no podeu publicar missatges al grup, proveu de fer el següent:

• Assegureu-vos que utilitzeu la versió per a ordinadors del lloc web. A continuació, esborreu la memòria cau i les galetes del navegador.
  • Si publiqueu missatges a través del correu electrònic, visiteu la pàgina Informació del grup i confirmeu que esteu enviant les publicacions a l'adreça correcta.
  • Si pertanyeu a un grup restringit, inicieu la sessió al vostre compte i aneu a la pàgina d'inici del grup. Si no se us reconeix com a membre, és possible que se us hagi afegit al grup amb una altra adreça electrònica.
  • Comproveu que tingueu permís per publicar missatges al grup en qüestió. La configuració del grup pot fer que només els propietaris i els gestors del grup puguin fer-hi publicacions.
  • Comproveu que la conversa en què voleu fer la publicació no estigui bloquejada.
  • Verifiqueu que no hàgiu publicat massa vegades en un dia. Només es permet un nombre determinat de publicacions. Si supereu aquest límit, es mostrarà un missatge d'error.

Si continueu sense poder fer publicacions, contacteu amb el propietari o el gestor del grup.

Els missatges publicats no es mostren

Als grups que no estan moderats, les publicacions normalment apareixen al cap d'uns quants segons. També es mostren als resultats de la cerca al cap de poc temps d'enviar-les.

Quan envieu una publicació a un grup en què el propietari modera totes les publicacions, el missatge no es publica al grup fins que el moderador no l'aprova.