Tapahtumien järjestäminen ryhmälle

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit järjestää tapahtumia ryhmälle jakamalla kalenterin, tapahtumakutsun tai ryhmän jäsenten luettelon.

Google Kalenterin jakaminen ryhmälle

Voit jakaa kalenterin ryhmälle tai luoda kalenterin, jota useat ihmiset voivat muokata. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat, että kokoukset ja tapahtumat näkyvät ryhmälle kalenterissa.

Lisätietoja kalenterin jakamisesta Google Kalenterissa

Google-ryhmän kutsuminen tapahtumaan Google Kalenterin avulla

Voit lisätä koko ryhmän tapahtumaan Google Kalenterin avulla.

Tämän ominaisuuden käyttö edellyttää, että sinulla on oikeudet katsoa keskusteluja ja jäsenten sähköpostiosoitteita. Jos sinulla ei ole kyseisiä oikeuksia, käyttäjät saavat kutsun tapahtumaan, mutta heidän on lisättävä tapahtuma kalenteriinsa manuaalisesti. Et näe heidän vastauksiaan.

1. Luo tapahtuma Google Kalenterissa. Lisätietoja tapahtuman luomisesta
  2. Kun muokkaat tapahtuman asetuksia, kirjoita Lisää osallistujia ‑kenttään sen ryhmän nimi, jonka haluat kutsua.
  3. (Valinnainen) Kun olet lisännyt ryhmän, voit nähdä ryhmän jäsenten luettelon klikkaamalla ryhmän nimen vasemmalla puolella olevaa alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse Tallenna muutokset.