Läs mer om Google Grupper

Du kan använda Google Grupper för att göra följande:

Det finns två versioner av Grupper – den kostnadsfria versionen för alla och en version för organisationer (arbete, skola och så vidare). Vilka uppgifter du kan göra och vilka funktioner du kan komma åt beror på vilken version du har. Om du är inloggad med ett jobb- eller skolkonto kan administratören anpassa de uppgifter som är tillgängliga för dig.

Om du har båda versionerna måste du eventuellt byta konto för att få åtkomst till önskad funktion. Läs om hur du loggar in på flera konton samtidigt.

New Google Groups home page.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret