Ta over og tildel samtaler

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

I grupper med samarbeidsinnboks kan du tildele samtaler til gruppemedlemmer. Dette er nyttig når du ønsker svar fra et bestemt medlem.

Tillat at samtaler blir overtatt og tildelt

Krever eier- eller administratorrollen.

Avgjør hvem som skal kunne ta ansvar for og tildele samtaler, og sørg for at de har tillatelsen «Hvem kan moderere metadata?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterRetningslinjer for innlegg.
  4. I delen Hvem kan moderere metadata? velger du hvem som skal ha tillatelse til å ta ansvar for og tildele samtaler.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Ta over samtaler

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere metadata?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Velg et alternativ:
    • For å ta over én enkelt samtale, klikk på samtalen.
    • For å ta over flere samtaler, hold markøren over hver samtale og deretter merk av i boksen ved navnet på personen som la ut innlegget.
  4. Klikk på Ta øverst.

Tildel samtaler eller tildel dem på nytt

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere metadata?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3.  Velg et alternativ:
    • For å tildele én enkelt samtale, klikk på samtalen.
    • For å tildele flere samtaler, hold markøren over hver samtaleog deretter merk av i boksen ved navnet på personen som la ut innlegget.
  4. Klikk på Tildel øverst.
  5. Skriv inn e-postadressen til personen du vil tildele samtalen og deretterklikk på Ferdig.

Se samtaler som er tildelt deg

Krever tillatelsen «Hvem kan se samtaler?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. I søkefeltet øverst klikker du på nedoverpilen .
  4. Klikk på Tildeltog derettervelg Tildelt meg.
  5. Klikk på Søk.

Merk samtaler som ferdige

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere metadata?».

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3.   Velg et alternativ:
    • For å merke én enkelt samtale, klikk på samtalen.
    • For å merke flere samtaler, hold markøren over hver samtale og deretter merk av i boksen ved navnet på personen som la ut innlegget.
  4. Klikk på Merk som fullført  øverst.

Merk samtaler som ikke tildelt

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere metadata?».

Når du opphever tildelingen av en samtale, fjernes enhver tildeling, uansett hvem som tildelte samtalen eller hvem den var tildelt.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3.   Velg et alternativ:
    • For å merke én enkelt samtale, klikk på samtalen.
    • For å merke flere samtaler, hold markøren over hver samtale og deretter merk av i boksen ved navnet på personen som la ut innlegget.
  4. Klikk på Fjern  øverst.

Beslektede emner