Keskustelujen ottaminen itselle ja määrittäminen muille

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit määrittää keskusteluja ryhmän jäsenille yhteiskäyttöpostilaatikko-tyyppisissä ryhmissä. Tästä on hyötyä, kun haluat saada vastauksen juuri tietyltä jäseneltä.

Keskustelujen itselle ottamisen ja muille määrittämisen salliminen

Edellyttää omistajan tai hallinnoijan roolia.

Päätä, ketkä voivat ottaa keskusteluja itselleen ja määrittää niitä muille. Varmista sitten, että kyseisillä henkilöillä on Ketkä voivat valvoa metadataa ‑käyttöoikeudet.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Klikkaa vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenPostauskäytännöt.
  4. Valitse Kuka voi valvoa sisällönkuvaustietoja ‑osiosta, ketkä voivat ottaa aiheita itselleen ja määrittää niitä muille.
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Keskustelun ottaminen itselle

Ketkä voivat valvoa metadataa ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Yhden keskustelun ottaminen itselle: Klikkaa keskustelua.
    • Useamman keskustelun ottaminen itselle: Osoita jokaista keskusteluaja sittenvalitse valintaruutu postaajan nimen kohdalta.
  4. Klikkaa yläreunasta Ota .

Keskustelun määrittäminen tai uudelleenmäärittäminen toiselle henkilölle

Ketkä voivat valvoa metadataa ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3.  Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Yhden keskustelun määrittäminen: Klikkaa keskustelua.
    • Useamman keskustelun määrittäminen: Osoita jokaista keskusteluaja sittenvalitse valintaruutu postaajan nimen kohdalta.
  4. Klikkaa yläreunasta Määritä .
  5. Lisää sen henkilön sähköpostiosoite, jolle haluat määrittää keskustelunja sittenklikkaa Valmis.

Sinulle määritettyjen keskustelujen katsominen

Ketkä voivat nähdä keskustelut ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Klikkaa näytön yläreunassa olevan hakukentän alanuolta .
  4. Klikkaa Määritetty käyttäjälleja sittenvalitse Määritetty minulle.
  5. Klikkaa Haku.

Keskustelun merkitseminen valmiiksi

Ketkä voivat valvoa metadataa ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3.   Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Yhden keskustelun merkitseminen: Klikkaa keskustelua.
    • Useamman keskustelun merkitseminen: Osoita jokaista keskusteluaja sittenvalitse valintaruutu postaajan nimen kohdalta.
  4. Valitse yläreunasta Merkitse valmiiksi .

Keskustelun merkitseminen määrittämättömäksi

Ketkä voivat valvoa metadataa ‑käyttöoikeus tarvitaan.

Kun merkitset keskustelun määrittämättömäksi, määritys poistetaan riippumatta määrityksen tekijästä tai henkilöstä, jolle keskustelu oli määritetty.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3.   Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Yhden keskustelun merkitseminen: Klikkaa keskustelua.
    • Useamman keskustelun merkitseminen: Osoita jokaista keskusteluaja sittenvalitse valintaruutu postaajan nimen kohdalta.
  4. Klikkaa yläreunasta Pudota .

Muuta aiheeseen liittyvää