Tag og tildel samtaler

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

I grupper med fællesindbakker kan du tildele samtaler til gruppemedlemmer. Dette er nyttigt, hvis du vil have svar fra et bestemt medlem.

Tillad, at samtaler tages og tildeles

Kræver rollen Ejer eller Administrator.

Beslut, hvem der kan tage og tildele samtaler, og sørg derefter for, at de har tilladelsen Hvem kan moderere metadata.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre skal du klikke på Gruppeindstillingerog derefterPolitikker for indlæg.
  4. I sektionen Hvem der kan moderere metadata kan du vælge, hvem der skal have tilladelse til at tage og tildele samtaler.
  5. Klik på Gem ændringer.

Tag en samtale

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere metadata.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan tager du en enkelt samtale: Klik på samtalen.
    • Sådan tager du flere samtaler: Hold markøren over hver samtale og dereftermarkér afkrydsningsfeltet ud for personens navn.
  4. Klik på Tag øverst på skærmen.

Tildel eller overdrag en samtale

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere metadata.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan tildeler du en enkelt samtale: Klik på samtalen.
    • Sådan tildeler du flere samtaler: Hold markøren over hver samtale og derefter markér afkrydsningsfeltet ud for personens navn.
  4. Klik på Tildel øverst på skærmen.
  5. Angiv mailadressen for den person, du vil tildele samtalen til og derefter klik på Udfør.

Se samtaler, der er tildelt dig

Kræver tilladelsen Hvem der kan se samtaler.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på den nedadvendte pil i søgefeltet øverst på skærmen.
  4. Klik på Tildelt og derefter vælg Tildelt mig.
  5. Klik på Søg.

Markér en samtale som afsluttet

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere metadata.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan markerer du en enkelt samtale: Klik på samtalen.
    • Sådan markerer du flere samtaler: Hold markøren over hver samtale og derefter markér afkrydsningsfeltet ud for personens navn.
  4. Klik på Markér som fuldført øverst.

Markér en samtale som ikke tildelt

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere metadata.

Når du fjerner tildelingen af en samtale, fjernes alle opgaver, uanset hvem der har oprettet opgaven, eller hvem den er blevet tildelt.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan markerer du en enkelt samtale: Klik på samtalen.
    • Sådan markerer du flere samtaler: Hold markøren over hver samtale og derefter markér afkrydsningsfeltet ud for personens navn.
  4. Klik på Slip øverst på skærmen.

Relaterede emner