Seleccionar i assignar converses

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

En el cas dels grups de la Safata d'entrada col·laborativa, podeu assignar converses als seus membres. Això pot ser útil si voleu rebre una resposta d'un membre concret.

Permetre la selecció i l'assignació de converses

Requereix la funció de propietari o de gestor.

Decidiu qui pot seleccionar i assignar converses i, a continuació, assegureu-vos que tinguin el permís Qui pot moderar les metadades.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Polítiques de publicació.
  4. A la secció Qui pot moderar les metadades, trieu qui pot seleccionar i assignar converses.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Seleccionar una conversa

Requereix el permís Qui pot moderar les metadades.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per seleccionar una sola conversa, feu clic a la conversa.
    • Per seleccionar diverses converses, col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu la casella que hi ha al costat del nom de l'autor de la publicació.
  4. A la part superior, feu clic a Selecciona .

Assignar o reassignar una conversa

Requereix el permís Qui pot moderar les metadades.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per assignar una sola conversa, feu clic a la conversa.
    • Per assignar diverses converses, col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu la casella que hi ha al costat del nom de l'autor de la publicació.
  4. A la part superior, feu clic a Assigna .
  5. Introduïu l'adreça electrònica de la persona a qui voleu assignar la conversa and then feu clic a Fet.

Consultar les converses que teniu assignades

Requereix el permís Qui pot veure les converses.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A la barra de cerca de la part superior, feu clic a la fletxa avall .
  4. Feu clic a Assignades a and then seleccioneu Assignades a mi.
  5. Feu clic a Cerca.

Marcar una conversa com a completada

Requereix el permís Qui pot moderar les metadades.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per marcar una sola conversa, feu clic a la conversa.
    • Per marcar diverses converses, col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu la casella que hi ha al costat del nom de l'autor de la publicació.
  4. A la part superior, feu clic a Marca com a completada .

Marcar una conversa com a Sense assignar

Requereix el permís Qui pot moderar les metadades.

En anul·lar l'assignació d'una conversa, se suprimeix qualsevol tasca, independentment de qui hagi fet la tasca o a qui estava assignada.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per marcar una sola conversa, feu clic a la conversa.
    • Per marcar diverses converses, col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu la casella que hi ha al costat del nom de l'autor de la publicació.
  4. A la part superior, feu clic a Abandona .

Temes relacionats