Jeg kan ikke bli med i en gruppe

Det kan være flere grunner til at du får en feilmelding når du prøver å bli med i en gruppe via en e-postinvitasjon.

Du klikker på en ugyldig invitasjon

Gruppen kan være slettet fra Google Grupper. Ingen kan bli med i slettede grupper.

Invitasjonen din er opphevet, eller du er utestengt

Hvis du er utestengt fra en gruppe, får du en feilmelding når du prøver å bli med i den. En gruppeeier eller -administrator kan også oppheve invitasjonen din. I begge tilfeller må du kontakte gruppeeieren eller -administratoren og be hen om å slippe deg inn igjen eller invitere deg på nytt.

Du bruker feil konto

Gruppeinvitasjoner sendes til en bestemt e-postadresse. Hvis du prøver å godta invitasjonen via en annen e-postadresse, for eksempel et alias eller en annen konto du eier, får du en feilmelding. Sjekk e-postinvitasjonen, og se til at du er logget på riktig konto før du godtar den.

Du har nådd det maksimale antallet grupper du kan bli med i

Du kan være direkte medlem i maksimalt 2000 grupper. Hvis du allerede er med i det antallet grupper, kan du ikke godta nye invitasjoner. Forlat en av gruppene, og prøv å godta invitasjonen på nytt. Finn ut mer om medlemskap ved å gå til artikkelen om retningslinjer og grenser for Grupper