En voi liittyä ryhmään

On useita mahdollisia syitä, miksi saatat saada virheilmoituksen yrittäessäsi liittyä ryhmään sähköpostikutsun kautta.

Klikkaat virheellistä kutsua

Ryhmä on saatettu poistaa Google Ryhmistä. Kukaan ei voi liittyä poistettuun ryhmään.

Kutsusi peruttiin tai sait porttikiellon

Näet virheilmoituksen yrittäessäsi liittyä ryhmään, johon olet saanut porttikiellon. Ryhmän omistaja tai hallinnoija voi myös perua kutsusi. Ota molemmissa tapauksissa yhteyttä ryhmän omistajaan tai hallinnoijaan ja pyydä häntä poistamaan porttikielto tai kutsumaan sinut uudelleen.

Käytät väärää tiliä

Ryhmäkutsut lähetetään tiettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos yrität hyväksyä kutsun millä tahansa muulla sähköpostiosoitteella, mukaan lukien aliaksella tai toisella omistamallasi tilillä, saat virheilmoituksen. Tarkista sähköpostikutsu ja varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille, ennen kuin hyväksyt kutsun.

Olet jo liittynyt niin moneen ryhmään kuin mahdollista

Voit olla vain 2 000 ryhmän suora jäsen. Jos kuulut jo näin moneen ryhmään, et voi hyväksyä uusia kutsuja. Poistu jostakin ryhmästä ja yritä hyväksyä kutsu uudelleen. Lisätietoja jäsenyydestä on artikkelissa Understand Groups policies and limits