Jeg kan ikke deltage i en gruppe

Der kan være flere årsager til, at du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at deltage i en gruppe via en mailinvitation.

Du klikker på en ugyldig invitation

Gruppen er muligvis blevet slettet fra Google Grupper. Ingen kan deltage i en slettet gruppe.

Din invitation er blevet annulleret, eller du er blevet udelukket

Hvis du er udelukket fra en gruppe, får du en fejlmeddelelse, når du forsøger at deltage i den. En gruppeejer eller -administrator kan også annullere din invitation. I begge tilfælde skal du kontakte gruppens ejer eller administrator og bede vedkommende om at ophæve udelukkelsen eller invitere dig igen.

Du bruger den forkerte konto

Gruppeinvitationer sendes til en bestemt mailadresse. Hvis du forsøger at acceptere invitationen via en anden mailadresse, f.eks. et alias eller en anden konto, som du ejer, får du en fejlmeddelelse. Tjek mailinvitationen, og sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto, før du accepterer invitationen.

Du er allerede medlem af det maksimale antal grupper

Du kan kun være direkte medlem af 2.000 grupper. Hvis du allerede er med i så mange grupper, kan du ikke acceptere nye invitationer. Forlad en af dine grupper, og prøv at acceptere invitationen igen. Du kan få flere oplysninger om medlemskab i artiklen om politikker og begrænsninger for Grupper