Reager på advarslen om eksterne medlemmer

Som gruppemedlem i en Google-gruppe, der har tilladelsen Hvem der kan se medlemmer, får du vist dette advarselsbanner øverst på din medlemsliste, hvis et medlems maildomæne ikke stemmer nøjagtigt overens med nogen af din organisations domæner eller aliasdomæner:

External member warning banner.

Hvis en gruppe eller undergruppe indeholder deaktiverede medlemmer (f.eks. fordi de har overtrådt Googles brugeraftale) eller medlemmer fra en anden organisation, registrerer systemet disse medlemmer som eksterne. Google Grupper tagger også et medlem som eksternt, hvis medlemmet har tastefejl eller ekstra tegn i sin mailadresse. Det kan f.eks. ske, hvis en administrator har føjet mailadressen arbejdsområde@din-virksomhed.dk til gruppen som arbejdsområdebruger+mailinglister@din-virksomhed.dk. I disse tilfælde vises banneret.

Vær forsigtig, når du deler fortrolige oplysninger

Eksterne medlemmer har tagget Ekstern, som vises ud for deres navn på din medlemsliste. Hvis en gruppe indeholder sådanne medlemmer, kan du ikke være sikker på, at de oplysninger, du deler med den pågældende gruppe, forbliver private. Vær forsigtig, når du deler fortrolige oplysninger med en gruppe med eksterne medlemmer. Selve banneret forhindrer ikke medlemmerne i at dele fortrolige oplysninger med gruppen.

Filtrér eksterne medlemmer

Banneret vises, uanset om en ekstern bruger er medlem af gruppen eller en undergruppe, men vejledningen nedenfor viser kun eksterne medlemmer i den specifikke gruppe, du vælger.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Klik på Medlemmer til venstre.
    • Gå til undergruppens medlemsliste.
      Hvis du ikke har tilladelsen Hvem der kan se medlemmer for en undergruppe, skal du kontakte gruppens ejer.
  4. Klik på Filtrér eksterne medlemmer for at se en liste over eksterne gruppemedlemmer.

Fjern banneret med advarsel om eksterne medlemmer

Hvis alle medlemmer af dine grupper og undergrupper er aktive interne medlemmer, vises banneret muligvis på grund af en tastefejl i et medlems mailadresse. Hvis det er tilfældet, kan du fjerne banneret eller vælge at ignorere advarslen.

Fjern advarselsbanneret eller tagget Ekstern fra medlemmer ved at tjekke, at alle medlemmernes maildomæner stemmer nøjagtigt overens med din organisations domæner eller aliasdomæner. Hvis du har tilladelsen Hvem kan administrere medlemmer, kan du slette medlemmer fra gruppen og derefter tilføje dem igen med en korrekt intern mailadresse.

Relaterede emner