Slet en gruppe, eller afhold medlemmer fra at skrive indlæg

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Hvis du er gruppens ejer, kan du slette den. Slettede grupper:

• Kan ikke gendannes
  • Vises ikke i søgeresultater
  • Vises ikke i Google Grupper-indekset

Som et alternativ til at slette en gruppe kan du forhindre medlemmer i at oprette indlæg eller se samtaler.

Slet en gruppe

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre skal du klikke på Gruppeindstillingerog derefterSlet grupper.
  4. Klik på Slet gruppe.
  5. Klik på OK for at bekræfte.

Afhold medlemmer fra at oprette indlæg i en gruppe

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på Gruppeindstillinger til venstre.
  4. Gå til Hvem der kan skrive opslag under Generelt, og vælg en indstilling.
  5. (Valgfrit) Vælg en indstilling under Hvem der kan se samtaler for at angive, hvem der kan se beskeder.
  6. Gå til Hvem der kan oprette indlæg som gruppen under Politikker for indlæg, og vælg en indstilling.
  7. Klik på Gem ændringer.

Relaterede emner