Slet en gruppe, eller afhold medlemmer fra at skrive indlæg

Hvis du er gruppeejer, kan du slette gruppen og forhindre medlemmer i at skrive indlæg eller se emner.

Slet en gruppe

Du kan fjerne en gruppe fra Google Grupper permanent. Slettede grupper:

• Kan ikke gendannes
  • Vises ikke i søgeresultater
  • Vises ikke i Google Grupper-indekset

Sådan sletter du en gruppe:

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mine grupper.
  3. Vælg en gruppe.
  4. Klik på Administrer gruppe øverst til højre.
  5. Klik på Oplysninger og derefter Avanceret.
  6. Klik på Slet denne gruppe.
  7. I feltet "Slet gruppebekræftelse", der popper op, skal du klikke på Slet gruppe.

Afhold medlemmer fra at skrive indlæg i en gruppe

Du kan afholde medlemmer fra at oprette nye indlæg. Alle med tilladelse kan stadig gennemse og søge efter tidligere indlæg, medmindre du også ændrer indstillingen "Se emner" (Trin 7).

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mine grupper.
  3. Vælg en gruppe.
  4. Klik på Administrer gruppe øverst til højre.
  5. Klik på Tilladelser og derefter Grundlæggende tilladelser.
  6. Klik på Vælg grupper af brugere i sektionen "Opret beskeder". Fjern markeringen af de gruppetyper, der ikke længere skal kunne oprette indlæg.
  7. Valgfrit: Afhold medlemmer fra at se tidligere indlæg ved at fjerne markeringen af deres gruppetype i sektionen "Se emner".
  8. Klik på Gem øverst på skærmen.