Resoldre l'advertiment de membres externs

Com a membre d'un grup de Grups de Google amb el permís Qui pot veure els membres, veureu aquest bàner d'advertiment a la part superior de la llista de membres si el domini de correu electrònic d'un membre no coincideix exactament amb cap dels dominis de la vostra organització o del vostre àlies:

External member warning banner.

Si un grup o un subgrup inclou membres desactivats (com ara per una infracció de l'acord d'usuari de Google) o d'una altra organització, el sistema els reconeix com a externs. A més, si l'adreça electrònica d'un membre conté errors ortogràfics o caràcters addicionals, per exemple, si un administrador ha afegit usuarideworkspace@la-vostra-empresa.com al grup com a usuarideworkspace+llistesdedistribució@la-vostra-empresa.com, Grups etiqueta aquest membre com a extern. En aquests casos, es mostra el bàner.

Anar amb compte en compartir informació confidencial

Els membres externs tenen l'etiqueta corresponent al costat del nom a la llista de membres. Si un grup inclou membres externs, és possible que la informació que compartiu amb aquest grup deixi de ser privada. Aneu amb compte quan compartiu informació confidencial amb un grup que inclogui membres externs. El bàner per si sol no impedeix que els membres comparteixin informació confidencial amb el grup.

Filtrar els membres externs

El bàner es mostra si hi ha un usuari extern al grup o en un subgrup, però als passos següents només es mostren els membres externs del grup concret que seleccioneu.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • A l'esquerra, feu clic a Membres.
    • Aneu a la llista de membres del subgrup.
      Si no teniu el permís Qui pot veure els membres d'un subgrup, contacteu amb el propietari del grup.
  4. Feu clic a Filtra els membres externs per veure una llista de membres externs al grup.

Suprimir el bàner d'advertiment de membre extern

Si tots els membres dels vostres grups i subgrups són membres interns actius, pot ser que el bàner es mostri per un error en l'adreça electrònica d'un membre. En aquest cas, podeu seguir els passos per suprimir el bàner, però també podeu ignorar l'advertiment.

Per suprimir etiquetes de membres externs o el bàner d'advertiment, assegureu-vos que tots els dominis de correu electrònic dels membres coincideixin exactament amb un dels dominis de la vostra organització o del vostre àlies. Si teniu el permís Qui pot gestionar els membres, podeu suprimir membres del grup i tornar-los a afegir amb una adreça electrònica interna correcta.

Temes relacionats