Suprimir un grup o impedir que els membres hi publiquin

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Si sou el propietari d'un grup, podeu suprimir-lo. Els grups suprimits:

• No es poden restaurar.
  • No es mostren als resultats de la cerca.
  • No figuren al directori de Grups de Google.

En comptes de suprimir un grup, podeu impedir que els membres hi publiquin o vegin les converses.

Suprimir un grup

Utilitzar la versió nova de Grups

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Feu clic al nom d'un grup.
  4. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Suprimeix el grup.
  5. Feu clic a Suprimeix el grup.
  6. Feu clic a D'acord per confirmar l'acció.

Utilitzar la versió clàssica de Grups

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Feu clic al nom d'un grup.
  4. A la dreta, feu clic a Gestiona el grup.
  5. Feu clic a Informació and then Configuració avançada.
  6. Feu clic a Suprimeix aquest grup.
  7. Al quadre de confirmació, feu clic a Suprimeix el grup.

Impedir que els membres publiquin en un grup

Utilitzar la versió nova de Grups

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Feu clic al nom d'un grup.
  4. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  5. A General, aneu a Qui pot publicar i seleccioneu una opció de configuració.
  6. (Opcional) Per especificar qui pot veure els missatges, a Qui pot veure les converses, seleccioneu una opció de configuració.
  7. A Polítiques de publicació, aneu a Qui pot publicar com a grup i seleccioneu una opció de configuració.
  8. Feu clic a Desa els canvis.

Utilitzar la versió clàssica de Grups

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Feu clic al nom d'un grup.
  4. A la dreta, feu clic a Gestiona el grup.
  5. Feu clic a Permisos i, a continuació, Permisos bàsics.
  6. A la secció "Publica", feu clic a Selecciona un grup d'usuaris. Desmarqueu els tipus de grups que voleu que deixin de publicar contingut a partir d'ara.
  7. Opcional: per impedir que els membres puguin veure publicacions anteriors, desmarqueu el seu tipus de grup a la secció "Veure temes".
  8. A la part superior de la pantalla, feu clic a Desa.

Temes relacionats