Suprimir un grup o impedir que els membres hi publiquin

Si sou el propietari d'un grup, el podeu suprimir i impedir que els membres hi publiquin o en vegin els temes.

Suprimir un grup

Podeu suprimir permanentment un grup de Grups de Google. Els grups suprimits:

• No es poden restaurar.
  • No es mostraran als resultats de la cerca.
  • No es mostraran al directori de Grups de Google.

Per suprimir un grup, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Trieu un grup.
  4. A prop de la part superior dreta, feu clic a Gestiona el grup.
  5. Feu clic a Informació i després Opcions avançades.
  6. Feu clic a Suprimeix aquest grup.
  7. Al quadre "Confirmació de la supressió del grup" que es mostra, feu clic a Suprimeix el grup.

Impedir que els membres publiquin en un grup

Podeu impedir que els membres d'un grup creïn publicacions. Tots els usuaris amb els permisos necessaris podran continuar consultant i cercant les publicacions anteriors, tret que també canvieu l'opció "Visualització de temes" (pas 7).

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Trieu un grup.
  4. A prop de la part superior dreta, feu clic a Gestiona el grup.
  5. Feu clic a Permisos i després Permisos bàsics.
  6. A la secció "Publica", feu clic a Selecciona un grup d'usuaris. Desmarqueu els tipus de grups que voleu que deixin de publicar contingut a partir d'ara.
  7. Opcional: per impedir que els membres puguin veure publicacions anteriors, desmarqueu el seu tipus de grup a la secció "Visualització de temes".
  8. A la part superior de la pantalla, feu clic a Desa.