Suprimir un grup o impedir que els membres hi publiquin

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Si sou el propietari d'un grup, podeu suprimir-lo. Els grups suprimits:

• No es poden restaurar.
  • No es mostren als resultats de la cerca.
  • No figuren al directori de Grups de Google.

En comptes de suprimir un grup, podeu impedir que els membres hi publiquin o vegin les converses.

Suprimir un grup

Requereix la funció de propietari.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Suprimeix el grup.
  4. Feu clic a Suprimeix el grup.
  5. Feu clic a D'acord per confirmar l'acció.

Impedir que els membres publiquin en un grup

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  4. A General, aneu a Qui pot publicar i seleccioneu una opció de configuració.
  5. (Opcional) Per especificar qui pot veure els missatges, a Qui pot veure les converses, seleccioneu una opció de configuració.
  6. A Polítiques de publicació, aneu a Qui pot publicar com a grup i seleccioneu una opció de configuració.
  7. Feu clic a Desa els canvis.

Temes relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda